40 hafta hamilelik ve bebegimim asiri haraketli olmasi yardim!!!

aylinkalin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
273
6
38
Almanya
Kizlar 40. hafta lik kizim ve 1 cm acilmam var. Iki hafta önce dr her an hazirlikli ol dedi cok asagida oldugu icin sabirsizlikla bekledik tik yok.. Dün yaklasik 2-3 dakika kadr bir agrim oldu gecti tekrar. Bugun dr kontrolüm vardi sancin baslamis dedi rahim agzi yumusamis vs.. Iki üc güne gelebilir belkk dedi.. Kizim yaklasik 1-2 saatir acayip haraketli karnimin alt bölgesi özellikle kipir kipir normalmi?? Korkmaya basladim biraz.. Bir yerde agridan cocuklarda etkileniyormus anne duymasa diye okumustum bebisime bir sey olmasin son dakkika. 😢 Böyle bir sey yasayan varmi lütfenn yardimmm edin 😕😕

Bebek strese girebilir sancılar sırasında ama o zamanda hareketleri çoğalmaz azalır diye biliyorum.... Ayrıca nst sırasında kalp atış hızından anlıyorlar strese girip girmediğini...

Bence bebişiniz hazneye yerleşiyor olabilir.... Hem sizin bile duymadığınız sancıdan etkileneceğini de sanmam, o stres durumu doğum sancılarının yoğun olduğu zamanlarda oluyor.. Dr doğum sırasında sırt üstü yatma, oksijen miktarı azaldıkça bebek strese girer demişti ... Ona da dikkat edersiniz...

Hayırlı doğumlar...

Back