40 hafta hamilelik ve bebegimim asiri haraketli olmasi yardim!!!

aylinkalin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
273
6
38
Almanya
Kizlar 40. hafta lik kizim ve 1 cm acilmam var. Iki hafta önce dr her an hazirlikli ol dedi cok asagida oldugu icin sabirsizlikla bekledik tik yok.. Dün yaklasik 2-3 dakika kadr bir agrim oldu gecti tekrar. Bugun dr kontrolüm vardi sancin baslamis dedi rahim agzi yumusamis vs.. Iki üc güne gelebilir belkk dedi.. Kizim yaklasik 1-2 saatir acayip haraketli karnimin alt bölgesi özellikle kipir kipir normalmi?? Korkmaya basladim biraz.. Bir yerde agridan cocuklarda etkileniyormus anne duymasa diye okumustum bebisime bir sey olmasin son dakkika. 😢 Böyle bir sey yasayan varmi lütfenn yardimmm edin 😕😕

Bebek strese girebilir sancılar sırasında ama o zamanda hareketleri çoğalmaz azalır diye biliyorum.... Ayrıca nst sırasında kalp atış hızından anlıyorlar strese girip girmediğini...

Bence bebişiniz hazneye yerleşiyor olabilir.... Hem sizin bile duymadığınız sancıdan etkileneceğini de sanmam, o stres durumu doğum sancılarının yoğun olduğu zamanlarda oluyor.. Dr doğum sırasında sırt üstü yatma, oksijen miktarı azaldıkça bebek strese girer demişti ... Ona da dikkat edersiniz...

Hayırlı doğumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…