40. hafta...

nrfsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
1
0
1
35
merhabalar.. ben 40. haftama girdim ve hala ne bebek kanala indi ne ağrı ne sızı. klasik bebek hareketi ağrılarım var, makata aşırı baskı var ve vücudumda o kadar çok gaz birikiyor ki kasıklarıma vuruyor ben de her seferinde hevesleniyorum ama sabah uyandığımda yine ağrı yok.. bu sancılar gaz sancısı mı yoksa doğum belirtilerimi tecrübeli anneler yardım eder misiniz? sabrım iyice tükendi ve sancımın olmamasından korkuyorum :( kendimi dinlemekten yoruldum:KK43:

Canim 3 er gün arayla doktoruna git
Nts ye baglayip sancina bebek kalp.atisina ve suyuna bakar
Bunlar normal devam ederse 42. Haftaya kadar beklemen normal.
Sonrasına doktor karar verir
Ama kontrollerini ihmal etme
Zaten.bebeğin hareketlerinden anlarsin iyi olup olmasigini da

Al benden de o kadar 40+4 teyim henüz bi gelisme yok bazen adet sancısı gibi bi sanci geliyor hadi bakalım bu sefer geliyor galiba diyorum sonra bakıyorum ne gelen vaar ne giden:) hayirlisi bi vakti zamani var diyorum bekliyorum bakalım ne olur...Allahim yardimcimiz olsun cok kolay hayirli bir doğum nasip etsin hepimize ins

Canim ben 38+5 te dogum yaptim benimde ne sancim vardi ne agrim sadece bebegim geceleri sag kaburgamin altinda toplaniyordu o sanciymis ben hic aci duymadim doktora gittim kontrole bana 3 cm acilman var dedi sogumhaneye aldilar beni 3 saatte dogurdum allahin izniyle acilmaniz yokmuymus sizin....

Back
X