- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi amorfatimsi
-
Bursa Şehir Hastanesi. Sancım yok. Suyum da yok. Acil durumun yok vs dedi. Akılsızlık mı ediyorum evde durarak bilemedim. Sancım olunca ya da suyum gelince gideyim diye düşündüm ama sabah gitsem iyi olacak galiba dediğiniz gibiDolu ne zaman boşalır ne demekmis? Benim sabah lekelenmem.baslsdi 39+6da gittim 3cm açıklık vardı, yürüyüş yap biraz dedi sancım sıklasinca geri geldim, 7cm olmuştu, doluydu ama doğum yapanları seri şekilde çıkarıp odaya aldılar, beni dogumhaneye aldılar, aciliyete göre alıyorlar, sandalyede bekleyen de vardı, benim doğumum hızlı ilerlediği için önce beni aldılar mesela. Hangi şehir hastanesine gitmiştin, tekrar muayeneye git sabah, doğum yapanların dogumhanede yatacak halleri yok ya, o an için göndermişlerdir seni.
Zaten doğum ilerlemediyse yatış yapmazlardi şehir Hastanesi'nde, bende erken gittim, "yatirsam seslerden rahatsız olursun, stresten, beklemekten dogurasin kaçar, çık sen yürüyüş yap" falan diye söyledi ebe
Bebeğim hareketli suyum sancım vs yok. Muayeneden sonra sağıma çok basamıyorum kasığım ağrıyor. Suni sancı zor oluyor değil mi?belli olmaz. 5 cm ile 2 hafta doğurmadımsuyum gelmedi, sancım hiç olmadı. en son doktorum bebek strese girmedin diye suyumu ğatlatıp doğumu baslattı. yani önemli olan suyunuz geldi mi? bebek hareketli mi? ve sancınız var mı?
vajinal muayene sonrası kan gelmesi de normal. bende de geldi. ertesi gün de nişanım geldi. nişan geldikten 2 gğn sonra doğumum başlatıldı.
doktor sizi yatırsaydı da büyük ihtimalle suni sancı verecekti.
zor olduğu söyleniyor bir de sonucta size de ekstra stres oluyor. ben suni sancı almadım, kese patlatıldıktan sonra sancılarım basladı.Bebeğim hareketli suyum sancım vs yok. Muayeneden sonra sağıma çok basamıyorum kasığım ağrıyor. Suni sancı zor oluyor değil mi?
Karnıma ishal ağrıları gibi girip çıkan kramplar vardı belde kasıkta bişe yoktu suyum sizmaya baslayacinda yoktu suyum tamamen hastanede boşaldı ondannsonra baladi ama ben sezeryana alındım suyum gelir gelmez o yüzden sanciyida tarif edemeyeceğimPeki sancınız var mıydı? @ahsen0412
hastaneye bak ya dolu ne zaman boşalır ne demek koca hastane bir kişilik yer yok muymuşBugün yine
Bugün yine gittim. Bu kez açılma yok dedi. Sancı , sızma vs yok dedi. Eve gönderdi yine.hastaneye bak ya dolu ne zaman boşalır ne demek koca hastane bir kişilik yer yok muymuş
Dikiş vs bende de vardi uyusturuyorlar ama asla fayda etmiyor bütün dikişleri tek tek hissettim, iğnenin ipin geçişini vs. İdrarda yanma da oldu sonra bir süre ama sonra hepsi geçti. Kızım 4.5 yaşında ve o doğum sancısını bile özledim, şu an bir bebek daha istiyoruz. İnsan hepsini unutuyor. Kolay bir şey değil çok guclusunuz tebrik ediyorum bebeğinize sağlıkla kavusmussunuz çok şükür. Dikis, ağrı vs çoğu kiside olan normal şeyler, olacağı varmış hayırlısı buymuş diye düşünün lütfen Allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu uzun ömrü olsun miniğin49+1' de uyurken sabah birden suyum geldi. Gece brlim ağrıyordu ama suyum gelirken en ufak bi ağrım sancım yoktu. Saat 9.00 'da hastaneye gidene kadar suyum gelmeye devam etti. O kadar çok geliyordu ki. Muayene vs derken saat 19.00 'a kadar suni sancı, epidural iğne, çömelip ıkınma... O kadar zorlandım ki. Epidural başta iyiydi sonra pek işe yaramadı. Neredeyse suyum bitmişti doğum zor gerçekleşti. . Tam 2 Saat alttan dikiş attılar. İç kısımdaki dikiş çok uzunmuş. Ne yürüyebiliyorum ne hareket edebiliyorum. 2 ünite kan verdiler zar zor taburcu oldum. Annem yanımda olmasa çocuğa da bakamadım. Velhasıl belki faydası olur diye tamamını yazmak istedim. Aklımda sadece şu var keşke sezaryen olsaydım.
Teşekkür ederim. Umarım çabuk iyileşirim nefes nefese kalıyorum. Kalçama kramp giriyor. Dikişler yüzünden oturmam imkansız. Süt vermekte zorlanıyorum. Umarım dediğiniz gibi geçer hepsi. 49 +1 yazmışım. 40 +1 tabii kiDikiş vs bende de vardi uyusturuyorlar ama asla fayda etmiyor bütün dikişleri tek tek hissettim, iğnenin ipin geçişini vs. İdrarda yanma da oldu sonra bir süre ama sonra hepsi geçti. Kızım 4.5 yaşında ve o doğum sancısını bile özledim, şu an bir bebek daha istiyoruz. İnsan hepsini unutuyor. Kolay bir şey değil çok guclusunuz tebrik ediyorum bebeğinize sağlıkla kavusmussunuz çok şükür. Dikis, ağrı vs çoğu kiside olan normal şeyler, olacağı varmış hayırlısı buymuş diye düşünün lütfen Allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu uzun ömrü olsun miniğin