40 haftalık hamileyim sancıı

ozlemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
12
0
86
49
Almanya
Selam arkadaşlar ben henüz yeni katıldım aranıza.
40 haftalık hamileyim.Hayırlısıyla erkek bebek dünyaya getireceğim. ve doktorum bebeğimin heran doğabileceğini söyledi.Şuan bebeğimin baş kısmının olduğu yerde sancım var belime kadar sızlıyor..Ama bu arada gazda geliyor.:Gaz sancısımı doğum sancısımı anlayamadım

canım aşagıya baskı oluyo bazen ama belinde kasıklarında adet sancısı gibi sancın olursa doktorunu ara ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini.

Teşekkür ederim cevabın ve iyi dileklerin için.Biraz daha bekleyeyim çoğalırsa dediğin gibi doktorumu arayayım.Heran tetikdeyim heyecanlıyım

canım eğer ara ara olan bir sancı değilse yalancı sancıdır.eğer ara ara ise bebek baskı yaptığından oluyordur ama sıklaşırsa sen yinede doktorunu ara.kız nette doğurcan hihoyyyt

Ben ara ara bakıyordum bu siteye fakat üye değildim.Ama iyiki üye olmuşum çünkü bilgi paylaşımı çok güzel.Nette doğurabilirim evet yerimseniben
Sezeryan istedim başta ama doktorum ikna etti beni.Bir sorun çıkarsa hemen sezeryana alacak.İnşallah sorunsuz bir doğum olur

ayyy canım benım ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ınsllah darısı basımıza.bakarısn sabaha oglusunu kucagına almıs olursun.hala sancın devam edıyormu?

Teşekkür ederim güzel temennin için.ınşallah.Günlerdir bekliyoruz fakat doğmak istemiyor rahat sanırım oğlum orada.Sancım evet ara ara geliyor fakat gazda var.Anlayamadım bir türlü.Akşamları sancım oluyor gündüzleri çok rahatım

Son düzenleme:
peki çok afedersin gaz çıkıyor mu? çünkü doğum sancısı da gaz sancısı gibi makata vuruyormuş dıye duymuştum.

Evet gaz çıkıyor.ılk bebeğim olduğu için belirtileri anlamaya çalışıyorum.Şuan sancı yok.Beklemekte üzüyor insanı.Bu arada bende izmirliyim.

Haklısın ama biran evvel kucağıma almak istiyorum.:Saruboceq: Bekleyeceğiz başka şansımız yok...

Back
X