Bugün 40 haftam doldu rahim yolunda açılma yok sancı vs hiç bir belirtide yok dr. um cumaya kadar bekleyelim dedi cuma günü suni sancı deneriz dedi ama işe yararmı diye sordugumda şansımızı deneriz dedi sonrasında sezeryan dedi kafam allak bullak suni sancı çekip sonrasında sezeryan olma ihtimalim sanırım yüksek herikisinede evet demelimiyim yoksa bu beni cokmu yıpratır :S
Bugün 40 haftam doldu rahim yolunda açılma yok sancı vs hiç bir belirtide yok dr. um cumaya kadar bekleyelim dedi cuma günü suni sancı deneriz dedi ama işe yararmı diye sordugumda şansımızı deneriz dedi sonrasında sezeryan dedi kafam allak bullak suni sancı çekip sonrasında sezeryan olma ihtimalim sanırım yüksek herikisinede evet demelimiyim yoksa bu beni cokmu yıpratır :S
Canim suni sanci alan yakinlarima sordugumda aman! Diyorlar. Dayanilmasi cok zormus. Oyuzden senin yerinde olsam sezaryani tercih ederdim. Buarada benim bildigim 42. hafta dolana kadar doktorlar bekliyorlar.
bence beklememelisin sezaryen yapıp da çok memnun olanlar var. bebeğin 39-40. haftalarda anne karnında kakasını yapıp yutma riski varmış. doktorum söylemişti bunu bana.. ayrıca suni sancı tavsiye edilmiyor genelde. hayırlısı olsun inş.
merak etme sakın benimde 40 haftayı 5 gün geçmişti doktorum suni sancıdan önce fitil verdi açılmam olmadı sonrada suni sancı verdi çok sancı çekmedim dedikleri gibi hatta benim o gün dogum yapmamı bile beklemiyolardı çünkü hiç açılmam yoktu sonunda son 3 4 saatte açılmalarım başladı ve dogum yaptım çok tedirgin olma derim son nokta açılman olmazsa sezaryan olur o da bebek sıkıntıya girdiklerinde zaten ne olursa olsun hiç bir dogumda beklemiyolar