Doğuma Hazırlık 40 haftayi bitirip hala dogumu bekleyenler...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asliasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
115
1
46
merhaba arkadaslar ..bugun 40.haftam bitiyor ve hala tik yok.ayni durumda olanlar varmi aranizda?haftam doldugu icin cok tedirginim.bebek hareketleride azaldi.hayatimin en zor anlarindan birini yasiyorum galiba.görmemek bilmemek cok kötü.yasadigim yerde sezeryan secme gibi bir lüksüm de yok mecburen beklemek zorundayim.

Allah yardımcın olsun canım bir an önce gelir inşallah bebiş.neden sezeryan yapmıyorlar merak ettim.dua edelim hemen hayırlısıyla doğsun bebiş.iyi düşün iyi olsun

Allah yardımcın olsun canım bir an önce gelir inşallah bebiş.neden sezeryan yapmıyorlar merak ettim.dua edelim hemen hayırlısıyla doğsun bebiş.iyi düşün iyi olsun

cok sagol yaa..tesekkür ederim.sezeryan yapmiyorlar gereksiz görüyorlar normal varken.tabiki tehlikeli durumlarda hemen aliyorlar sezeryana ama sonuna kadar zorluyorlar yapmamak icin.yani suniyle cok ugrasiyorlarmis.olmazsa sezeryana allah herkesin yardimcisi olsun.

eee ne zamandı senin doğum tarihi çok da geçmez inşallah sürekli irtibattasın di mi doktorunla.ya bi de bişey okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum eskiden ebeler doğum olmadığında ahududu çayı içirirlermiş annelere rahim açılırmış o zaman tabi sen bilirsin sor istersen bi.bebiş doğunca haber ver e mi

eee ne zamandı senin doğum tarihi çok da geçmez inşallah sürekli irtibattasın di mi doktorunla.ya bi de bişey okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum eskiden ebeler doğum olmadığında ahududu çayı içirirlermiş annelere rahim açılırmış o zaman tabi sen bilirsin sor istersen bi.bebiş doğunca haber ver e mi

merhaba dogum tarihimiz gecti.3 mayisti ama hala bekliyoruz.acilma varmis ama yeteri kadar degilmis.2 gune bir kontrole gidiyorum.bakalim haftaya cumaya kadar bekliyecegiz.ahududu yu denerim insallah yarar.

ben de 41+2 de sezeryan oldum
çok istedim normal doğumu ama olmadı
doktor olma ihtimali de artık yok deyince mecbur kaldım
inşallah sen şu anda normal doğum yapmışsındır

Back
X