40 ı cıkan bebeklerin huyu degışıomu

xoxzlem_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
112
0
96
38
İçel Mersin
kızlar bebekleriniz 40 ı cıkınca degiştilermi merak edıorum.uyku duzenı yemek duzenı degiştimi.bende gece uyanmalarını duzene sokmak istıorum cok sık uyanıo yagmurum ama acaba daha cokmu erkenkı benneyaptımkimirmirmirmir

bizim 40mız pazar günü çıktı pazartesi gündz hiç uyumadı gece uyudu dünde sabahtan gece 12 ye kadar uyudu(emzirme ve alt değiştirme süresince uyanıktı) ama gece saat 5 e kadar bizi ayaga dikti . bakalım bugün nasıl bi uyku düzeni bulacak .gerçekten huy değiştirir diolar ama bizimki daha kararsız sanırım

bızımkıde 5 ınde cıkacak ama sımdıden merak edıorum normalde bıle sagı solu bellı olmuo.senınkı gıbı:)bakalım duzene gırcekmı bzm bebışler.uykuları duzelsede biras uyusak.......

bzim kırkımız çıktı çıkalı akşamları çok huzursuzuz karnımız tok altımızda temiz gazımıda yok ama sürekli aglıyoruz ama sadece kaşamları oluyo bu önceleri yoktu mesela uykumuz gece ve gündüz aynı onda bi degişklik yok galiba ufak tefek degişiklikler oluyoo

değişiyor canım bizim ki durup durup ağlıyor gündüz tavşan uykusu gece 12 den önce uyumuo artık sabah 5:30da dikiyo iştimaya tabi gece 3:30 da kalkıyo emiyor gazı kakası derke 4 4:30 buluyor uyuma kısaca bgece uykum artık hiç yok önceden yine bende dinlenebiliyordum şimdi izin vermiyor bunun kırkla ne alakası var derdim ama var galiba

arkadaslar bizimde 6 gün sonra 40imiz cikio.simdi anlamadigim bebekleriniz 40 i ciktiktan sonra daha mi huzursuzlastilar?benim bildigim daha duzene girer die düsünüyordum,yanlismi?tesekkürler cevaplar icin

benim değişti ya eskiden biraz daha fazla yatardı şimdi zor uyuyor sabahları hep fıldır fıldır valla :)

Şöyle de bi inanış daha doğrusu gerçek olan bişi var eğer bebek kırkı içinde huysuz ve çok ağlıyorsa sonradan sakin olur,eğer kırkı içinde sakinse sonradan aksi olur canlı şahidiyim:))

evet kesınlıkle degısıyor
bızımkı 5 gun oldu kırkı cıkalı herseyı degsıtı
halen bır duzene gıremedı ama 2 gunde bır huy degısıyor hıc bırsey anlamadım bu ısten valla..
gece uykuları ne zaman duzene gırer bılmıyorum kı

hımmm demek değişiyo bizim kırkımıza daha 9 gün var çok merak ediyorum bizimkinde nasıl bi değişiklik olcak paşamız kucğı çok seviyo gündüzleri uyuyor (ona uyku denirse)ama kolumda uyuyor,gece illaki 12 olcak saati hiç şaşmaz:roflol::roflol:allahtan bi gecemiz düzgün......önceden kuzucuğum ne güselldi yaa annesini hiç üzmezdi..ilk 2 hafta emziriyodum yatırıyodum sürekli uyuyordu nerde ogünler...

ekim 12 de kırkımız çıkacak ama şimdi ne uykumuz var nede sakin.Hep mızmız,sanırım kucağada alıştı.Gece uykumuz yok denicek kadar az,gündüzde öğleden sonra uyuyor,o saatler kadar kadar yine mızmız.Uykuya bende hasret kaldım,off offf....

Benim kızım 51 günlük oldu gündüzleri uyumuyor doğru dürüst yarım saat uyuyor zorla oda kucağımda tabi yatağa yatırınca hemen ağlıyor.gecede en erken 2 de yatıyorr offff bende uykusuzluktan ölüyorum sersem gibi oldum valla.Bu bebekler bizi parmaklarında oynatıyorlar:bbo:

genelde herkes kırkı çıkınca rahatlarsın diyor heyecanla o günün dolmasını bekliyorum,bu pazar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…