peki götürmedigin mobilyalar nerde kalacak yani gidecegin yerde uzun süre kalacaksan bence hiçbişeyini bırakma biyerde benim önceki evim 100 metre kareydi salonda kücüktü hepsini sıgdırabildım mobilyalarımı inan biryer bulursun bence götür derim
cnm merhaba benim salonumda hemen hemen bu şekilde pazar günü nişanlımla perde ölçüleri almaya gittiğimizde mobilyaları nasıl koyacağımızı kararlaştırdık prizlerin olduğu yere tv üniten gelecek karşısındaki duvara üçlü koltuğunu yerleştir üçlü koltuğunun yanınada yani arkası pencereye gelecek şekilde ikili koltuğunu yerleştir tabi pencereye dayamıyacaksın arkada kalan boşluğada yemek masasını koyarsın tekli koltuklarınında bir tanesini kapının yanına birtanesinide üçlü koltuğunun yanına koyabilirsin umarım anlatabilmişimdir yeni evin hayırlı olsun
Eki Görüntüle 668372
işte aynen böyle olacak ,tabi eşyaların genişliğini bilemediğimden orta alan biraz daha dar olabilir ama en uygun yerleşim şekli böyle diye düşündüm ,ayrıca masanın önündeki alan fazla kalıyor ise 3 lü kanepelerden birini msaya sırtını çevirerek te koyabilirsin ..
Benim salonum 18 m2 masa sandalye ve tv ünitesi dahi yok ,sadece koltuklarım var ..küçük salon zor ama yaşaması da çok keyifli ..şimdiden hayırlı olsun canım ..
çok çok teşekkür ederim arkadaşlar,
sanırım çoğunluk kapı tarafına masayı, pencere tarafına oturma grubunu konumlandırma konusunda hemfikir.
bana da en estetiği öyle geldi ama kablo girişleri ve prizler kapıya yakın, onları uzatırsam hem çirkin görünecek hem de küçük kızım var tehlike olabilir gibi geliyor...
bu arada eşim dün ölçmüş, odanın ölçüleri 4.10mt - 6mt şeklinde.
Eki Görüntüle 669725
benim bilgisayarımda da bi program var canım.ölçüleri girince eşyalarında ölçülerini ayarlayınca,odana uygun yerleştirme
yapabiliyorsun.şöyle bişeyler yaptım bende.
http://f1303.hizliresim.com/17/w/ljnws.jpg
programın adı "sweethome3d" canım.üstte menüden çizimini yapıyorsun.solda da eşya listesi var. kurcalaya kurcalaya öğrenirsin basit bir program.inşallah işine yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?