günümüz kızları veya kadınlar hangi piskoloji ile davranıyor bilmiyorum ama genelde 30 yıldır senaryosu değişmemiş türk filimlerinden etkilenerek ya hemen boşanmayı yada 2. eşi veya manitayı redder oldular.
Mesela bu senaryolar şu şekilde : adamın biri eski sevgilisi ile karşılaşır veya alaksız bi kadın ile tokalaşır tam o anda yeni sevgilisi veya eşi onu görür. yeni olanın bilinç altı mantığını yener ve düşünce patlamaları başlar "beni aldatıyo" ,"ihanet","entrika" vss
peki
"Ahir zamanda ümmetimden 1 erkeğe 40 kadın düşecek" hadisini baz alırsak. Bu kızların yaptığı bu kapris yalan mı yoksa ozaman erkek kıtlığı olacakta herkez razı mı olacak
Of sacmalamayın inanmayın böyle seylere 4 kadın farz dı simdi 40 mı oldu?Abuk subuk düsünceler yaa kur-an da yazsa bile ben dogru bulmuyorum böyle seyleri arkadasım!
Günümüzde kadınlar niye böyle davranıyorlar demissin kızım kendindemisin sen aldatıldıgında yarabbi sükürmü diyosun bozmayın kafayı böyle seylerle!
Kalp 2 kişiyi sevemez güzelim 1 kişiyi sever, ha madem bosboğazlık edip ikisinide begenmis aralarında secim yapacak baska yolu yok.1 erkeği iki kadın seviyosa ve o erkek iki kadınıda seviyosa sonuç ne olacak sence? yani senin düşüncen ne dir
Kalp 2 kişiyi sevemez güzelim 1 kişiyi sever, ha madem bosboğazlık edip ikisinide begenmis aralarında secim yapacak baska yolu yok.
Bana baksana senin iliskini cok merak ediyorum grup mu takılıyorsunuz siz?
Ahir zamanın ilk alameti olan "allah zamandan berekit kaldıracak" zaten var çünkü "günlersaatler gibi ;haftalargünler gibi,aylar haftalar gibi,seneler aylar gibi geçiyor."
sorduğum şu o kadınlara ne olacak ta artık 39 rakibi kabul edecek
1 erkeği iki kadın seviyosa ve o erkek iki kadınıda seviyosa sonuç ne olacak sence? yani senin düşüncen ne dir
1 erkeği iki kadın seviyosa ve o erkek iki kadınıda seviyosa sonuç ne olacak sence? yani senin düşüncen ne dir
cevap vermeyince dümen mi kırıyon ;=))
günümüz kızları veya kadınlar hangi piskoloji ile davranıyor bilmiyorum ama genelde 30 yıldır senaryosu değişmemiş türk filimlerinden etkilenerek ya hemen boşanmayı yada 2. eşi veya manitayı redder oldular.
Mesela bu senaryolar şu şekilde : adamın biri eski sevgilisi ile karşılaşır veya alaksız bi kadın ile tokalaşır tam o anda yeni sevgilisi veya eşi onu görür. yeni olanın bilinç altı mantığını yener ve düşünce patlamaları başlar "beni aldatıyo" ,"ihanet","entrika" vss
peki
"Ahir zamanda ümmetimden 1 erkeğe 40 kadın düşecek" hadisini baz alırsak. Bu kızların yaptığı bu kapris yalan mı yoksa ozaman erkek kıtlığı olacakta herkez razı mı olacak
peki
başlığı ve mantığı anlamadımda şunu belirtmek isterim düz mantık 1 erkeğe 40 kadın düşecek oo erkekler o zaman 40 kadınlar olsun mu
bunun birçok sebebi olabilir savaşlar kıtlık vs. ölümlerden dolayı erkek nüfusundaki azalma ve şuda kastedilior olabilir (burada hadisi tamamen mecaz düşünüyorum) 1 erkek birden çok kadınla olacak kadar çirkinleşecek direk düzünden düşünmeyin bazı hadislerin varlığıda net değildir sonuçta bunlar peygamberimizin ölümünden sonra yazılmıştır zaten hadislerde 3e ayrılırlar kesin olanlar kesinliği net olmayanlar ve tartışmaya açık olanlar diye bunların ayrı isimleri varda ben onlar aklımda olmadığı için açıklamalı şekilde yazdım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?