40 üzeri yaş yağlı/karma cilt bakımı

Damdakiperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
2.506
3.410
83
Merhaba sevgili hanımlar..

46 yaşındayım. Cildim için düzenli rutinler oluşturan bir kadın olmadım hiç, bu da bir disiplin gerektiriyor nihayetinde ve ben bunu 4/4 lük saglayamadim. Yine de yaşıma göre yüzüm fena değildir, aşırı kırışığım yok ama artık menopoz dönemindeyim, yıkıcı etkiler bundan sonra yoğunlaşacaktir. Şimdi gelelim ihtiyacıma;

Cildim matlaşmaya başladı, eski parlaklığı, canlılığı yok.Tekrar parlasın istiyorum en azından mümkün mertebe..Düzenli bir rutin oluşturmak istiyorum. Tonik, nemlendirici belki güneş koruyucu, cilde canlandırmak, ışıltı vermek , serum vb . Neler yapabilirim, günlük nasıl bir rutinim olmalı. Sizlerden bu konuda yardım, destek rica ediyorum. Siz neler yapıyorsunuz, fayda gördüğünüz bakımları benimle paylaşırsanız sevinirim. Marka önerisi de iyi olur..Bu arada facelift - youlift gibi uygulamalar görüyorum, anında 5-10 yaş atıyorlar görüntülerde. Bu uygulamadan yaptıran ve fayda gören oldu mu? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…