- 19 Şubat 2022
- 102
- 99
- 48
- Konu Sahibi shanzelize
Merhaba,40 yaş olup bebek düşünenler var mı aranızda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben değilim ama çevremde çok varMerhaba,40 yaş olup bebek düşünenler var mı aranızda?
Bende 40 yaşındayım ve hamileyim darısı isteyenlere.Merhaba,40 yaş olup bebek düşünenler var mı aranızda?
Ben istiyorum hemde çok. 2 yıldır deniyoruz. Henüz olmadı.Merhaba,40 yaş olup bebek düşünenler var mı aranızda?
Down Sendromlu olma ihtimali çok artıyormuş mesela yaş olarak 80/1 ihtimalmişSendromdan kastınız ne tam olarak bilmiyorum ama olası tıbbi riskler ise hamile kaldıktan sonra fetal dna yaptırabilirsiniz. Benim rahmetli babaannem de 41 yaşında küçük amcamı doğurmuş. Geçmişte de var şuan daha yaygın. Sadece yaştan ötürü riskli gebelik sayılacak ve daha sıkı bir gebelik takibine alınacaksınız
Çocuğunuz var mı yoksa ilk mi olacakBen istiyorum hemde çok. 2 yıldır deniyoruz. Henüz olmadı.
30 yaşımda iken bir oğlum oldu. 3 yıl önce bir trafik kazasında vefat etti.Çocuğunuz var mı yoksa ilk mi olacak
Rabbim sabır versin canım.Başınız sağolsun30 yaşımda iken bir oğlum oldu. 3 yıl önce bir trafik kazasında vefat etti.
Amin. Allah razı olsun.Rabbim sabır versin canım.Başınız sağolsun![]()
Yaa çok üzüldüm30 yaşımda iken bir oğlum oldu. 3 yıl önce bir trafik kazasında vefat etti.
Amin.Allah razı olsun.Yaa çok üzüldümAllah sabır versin mekanı cennet olsun
Fetal dna ile tespit edilebiliyorDown Sendromlu olma ihtimali çok artıyormuş mesela yaş olarak 80/1 ihtimalmiş
Onu biliyorum bende yaptırmıştım bir kızım var şöyle bir şey var yani öyle bir durumda aldırmak doğru olmaz kendimceFetal dna ile tespit edilebiliyor