arkadaşlar ben yaştan çok korkuyorum ya yaşımdan dolayı tutmazsa 2.denememe mayıs gibi başlıcam. 40yaşlarda şans düşüyormuş.bu yaşlarda tüp bebek yaptırıp hamile kalan varmı bana umut ışığı olun tşklr:ecrin_bebek:
canım hakkında hayırlısı inşallah hiç öyle olumsuz düşünme Rabbim eğer verecekse yaş filan önemli değil neler duyuyoruz hiç umut olmadığı halde kendiliğinden bile kalanlar var .inşallah enkısa zamanda özlediğin bebişine kavuşursun.tedavin şimdiden hayırlı olsun canım
canım hakkında hayırlısı inşallah hiç öyle olumsuz düşünme Rabbim eğer verecekse yaş filan önemli değil neler duyuyoruz hiç umut olmadığı halde kendiliğinden bile kalanlar var .inşallah enkısa zamanda özlediğin bebişine kavuşursun.tedavin şimdiden hayırlı olsun canım
doğru söylüyorsun canım.ama gelde bunu bana sor debresyona girdim kafayı yicem allah herkesin ve benimde muradmı versin. umutsuzluk çok kötü cevabın için tşk canım
arkadaslar oylarınızı bekliyoruz hayır işi dilek çelik'i destekliceksiniz ve sonunda rep alcaksınız ama bu linke yazın oy verdim diye arkadaslarınızada söyleyin