Tüp Bebek Merkezleri 40 Yaşından sonra tüp bebek yapıp başarılı olanlar varmıdır ?

beliziko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
632
626
103
47
40 Yaş ve üzeri tüp bebek yapıp ilk denemesinde başarılı olanlar varmıdır? nerede yaptırdınız ve ne süreçlerden geçtiniz ? nelere dikkat etmeliyiz paylaşabilirmsiniz .

Bu sizin rahatsızlığınıza göre değişebilir yanı tüp bebek olması sorununuza göre eğer yaştan dolayı tüp istiyorsanız gayet rahat olun doğal yolla bile olabilir

Canım ben bahcecide oldumtüp bebeğimi yaş çok önemli ama asıl önemli olan yumurta kaliten eğer Iyiyse 40 yaş 45 yaş çok önemli değil

Canım ben bahcecide oldumtüp bebeğimi yaş çok önemli ama asıl önemli olan yumurta kaliten eğer Iyiyse 40 yaş 45 yaş çok önemli değil
,

Çok Çok teşekkürler, bugun yumurta toplatma var ama çok korkuyorum sonusuza kadar içinmde bırakabilirim yumurtaları :)

Merhaba 5 negatif tup bebek denemem oldu.Merkezimi degistirmek istiyorum.Acibadem maslak gidip memnun olan varmi.Labaratuar ve embiryologlar nasıl 44 yaşındayım.

İnst denk gelmiştim 44 yaşında 0.4 amh ile başarılı olmuşlar tüp bebekte :)
Allah ol derse olur. Sizede nasip etsin inşallah

kızlar ımkanınız varsa kıbrısa gidip yumurta donasyonu yaptırın ,
bende yaptırdım antepte negatif sonuçlandı ,

anladım canım, yaptıran arkadaşlarım var , sen neden bu yönetemi denedin, yumurtalık oluşmadımı ?

anladım canım, yaptıran arkadaşlarım var , sen neden bu yönetemi denedin, yumurtalık oluşmadımı ?

canım ben tüp bebek yaptırdım
param ımkanım olsaydı kıbrısa giderdim

benım bütün değerlerim normal ama olmuyor
rabbime bin şükür benım 1 kızım var ikinci için 4 yıldır ugraşıyoruz olmuyor ,

rabbim aratmasın kımseye ıcınde banada

canım ben tüp bebek yaptırdım
param ımkanım olsaydı kıbrısa giderdim

benım bütün değerlerim normal ama olmuyor
rabbime bin şükür benım 1 kızım var ikinci için 4 yıldır ugraşıyoruz olmuyor ,

rabbim aratmasın kımseye ıcınde banada

amin canım insaşşah 2. çocuğuna kavuşursun

canım eğer kendi yumurtan varsa hiç donasyon falan işine girme hem çok pahalı zaten hem kendi yumurtanla dene eğer doktorun olmaz derse donasyon düşün bence

Back
X