40 yasindan sonraki gebeliklerde, riskleri ve avantajlari nelerdir? Gelin dertleselim

Silanaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
2.092
70
163
İstanbul
Merhaba Arkadaslar,

Biraz komik olcak ama, ben hamile oldunu ogrendim annem 41 yasinda kendisi, bu gebelik surecinin tehlikleri varmi, getirileri, goturuleri ne oluyor tecrublei arkadaslardan ogrenmek istedimki annemle paylasim, annemin bilgisayara girme sansi olmadi icin, arastirmalardanda mantikli bir sonuc alamadim icin burda paylasmaya karar verdim, annem aldirmak istiyor ama ben keisnlikle istemiyorum boyle birsey yapmasini... Bende hamile oldum icin 24 yasindayim, ayiplarla dye istemiyor ama kesinlikle yanlis bir dusunce oldunu savunuyorum,,,, ama bir yandanda annemi riske atmaktan korkuyorum...

Bilgileriniz, tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

gözün aydın canımkardeş geliyor benimde annem ben 2 aylık hamile iken 6 aylık hamile olduğunu öğrendim önce eşok oldum zaten 6 ay boyunca saklamıştı bizden ayıplarız kızarız diye 39 yaşında doğurdu sorunsuz bir gebelik yaşadı ve çok güzel bir kızımız oldu iyikide var diyoruz bence annende doğursun millet 50 bile doğuruyor tüp bebek yapıyor veren yüce rabbimm hem anne içinde iyi içi temizlenir doğumla

Merhaba ferhat,

Ben 4.5 aylik ikizlere hamileyim, Annem bundan iki yil oncede ikiz gebe kaldi, ama teyzemelr, halamlar hepsi cok tepki verdi... bu yasatan sorna filan diye dusukle sonuclandi, iki yil sonra gelen menopoz oldum derken gelen bir gebeligi oldugu icin ben kesinlikle kiymasini istemiyorum, ins. senin annen gibi benimkide, ben de dahil hayirlisi ile dunyaya gelir 6. haftalik annem gebe, ben haric ve babam haric kimse bilmiyor... Ins. canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…