- 22 Nisan 2025
- 59
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi makbule787
Beta 4000 olup kese göremeyen var mı doktor alttan muayene etti şu şekli gördü emin olamadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor emin olamadım sınırları daha belirgin olmalı dedi haftaya bir daha gel dediE bu kese işte
Benim beta 3700ken böyleydi canım kaç haftalık dedi doktor belki geç döllenmedirDoktor emin olamadım sınırları daha belirgin olmalı dedi haftaya bir daha gel de
Haftasını söylemedi haftaya karından görmemiz lazım dedi kese büyümüş mü ona bakacağız dediBenim beta 3700ken böyleydi canım kaç haftalık dedi doktor belki geç döllenmedir
Siz kaçıncı haftada bebeğinizi gördünüzBenim beta 3700ken böyleydi canım kaç haftalık dedi doktor belki geç döllenmedir
bu gözüken kese canımBeta 4000 olup kese göremeyen var mı doktor alttan muayene etti şu şekli gördü emin olamadıEki Görüntüle 3585487
5+2Siz kaçıncı haftada bebeğinizi gördünüz
Allah Allah ilk defa duydum bence endişe edilecek bi durum değilDoktor emin olamadım sınırları daha belirgin olmalı dedi haftaya bir daha gel dedi
Peki bebek gözüküyor mubu gözüken kese canım
Beta 4000 olup kese göremeyen var mı doktor alttan muayene etti şu şekli gördü emin olamadıEki Görüntüle 3585487
Bebeğinizi ne zaman gördünüz kalp atışını ne zaman duydunuzMerhaba, benim 5 hafta 1 günde beta değerim 4.700dü ve abdominal ultrasonda kese aşağıdaki gibi göründü. Başka bir hastanede 1 gün sonra yapılan ultrasonda da ikinci görseldeki gibi göründü. Ben sizde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum cihazın kalitesinden bile gözükmemiş olabilir. Vajinal ultrasonda da gayet iyi gözüküyor bence. Güzel haberler alırsınız umarım.
Bebeğinizi ne zaman gördünüz kalp atışını ne zaman duydunuz
Ben gittiğimde 5+5ti haftaya 6+6 olacak gittiğimde. Ben yolk sacı göremedim rica etsem çizip gösterir misinizMerhaba, benim 5 hafta 1 günde beta değerim 4.700dü ve abdominal ultrasonda kese aşağıdaki gibi göründü. Başka bir hastanede 1 gün sonra yapılan ultrasonda da ikinci görseldeki gibi göründü. Ben sizde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum cihazın kalitesinden bile gözükmemiş olabilir. Vajinal ultrasonda da gayet iyi gözüküyor bence. Güzel haberler alırsınız umarım.
Kırpmak zorunda kaldığım için net olmadı ama kırmızıyla işaretli olan sizin keseniz yeşil oklarla gösterdiğim bölgede yolk sac ve embriyo. Keseniz oval olabilir benimki de oval gibi gözüküyordu.Ben gittiğimde 5+5ti haftaya 6+6 olacak gittiğimde. Ben yolk sacı göremedim rica etsem çizip gösterir misiniz
Sağ üst kısım o zaman yolk sac bende öyle düşünmüştüm teşekkür ederimKırpmak zorunda kaldığım için net olmadı ama kırmızıyla işaretli olan sizin keseniz yeşil oklarla gösterdiğim bölgede yolk sac ve embriyo. Keseniz oval olabilir benimki de oval gibi gözüküyordu.
Geç döllenme olmuş olabilir sizin durumunuzda. Kontrolünüze mutlaka idrara sıkışık gidin.
Kese bu işte bebeği mi göremedi acabaBeta 4000 olup kese göremeyen var mı doktor alttan muayene etti şu şekli gördü emin olamadıEki Görüntüle 3585487
Bebeği göremedi keseyi de vajinal muayenede gördü emin değilim dedi kesenin sınırları daha belirgin olurdu dedi sonra kan değerimi görünce haftaya karından görelim dediKese bu işte bebeği mi göremedi acaba
Beta 4000 olup kese göremeyen var mı doktor alttan muayene etti şu şekli gördü emi
Himm anladım canım ama belirgin duruyor kese sen in regl tarihin ne peki bende haftaya Perşembe gidicem daha hiç gitmedim sırf gözüksün diyeBebeği göremedi keseyi de vajinal muayenede gördü emin değilim dedi kesenin sınırları daha belirgin olurdu dedi sonra kan değerimi görünce haftaya karından görelim dedi