404 eski sevgili:!

canim senin kararin tabiki ama bu siniri cizecek olan bence zaten sevgilin.
almissin konusmussun icin rahatlamis. bosver gitsin iste. gerisini dusunme istedigini yazsin cizsin.

canım sevgılım ılıskımızın baslarında pek anlamamıstı bu kadar sorun olacagını
son 6 aydır felanda ırsey yazarsam bak daha beter saracak ben bılıyorum huyunu demişti , dediği de oldu
yani böyleleri yuva dağıtıyor işte ....:!
yazarsam ona birşey o daha beter saracak gene sen üzüleceksin yazmayalım bulaşmasın demişti bende mantıklı bulmuştum, ama gene kız 6 ay sonra istediği zaman benim sevgilime mesaj atabiliyor

Şikayet olayına katılıyorum, amacın huzurunuzu bozmak olduğuna da... Neticede başarılı da olmuş ki ziyadesiyle sıkılmış canınız. "Burdan" bakınca istediği olmadığı için çıldırmış bir kız çocuğuna benzettim onun o halini, bu olayın bir benzerini de en yakın arkadaşım yaşıyor şu an... Ona da tavsiyem muhatap olmamasıydı ama madem yanıtlamışsınız bir kere, tekrarı olmasın ve dikkate almayın. Onu çıldırtan dikkate alınmamak ve o dururken sizin "seçilmiş" olmanız zaten... Bırakın devam etsin içi içini yemeye, yalnızlık zor tabii... :delphin:

canım benim sevgilimde bize yapıştı ama ben bu sevgılımle çıkmaya başlamadan önce bile eskisi ile konuşmuyordum irtibatı kesmiştim
bu sevgilim başta kızın zararsız olduğunu düşündü zamanla tüm köprüleri attı
bu seferde kız sevgilim kendini geri çektiği için mesaj atmaya devam etti
sonra benim varlığımı bilmiyordu
sevgilim hayatımda özel biri var görüşmeyelim dedi
ona da sanki çok ciddisinde onunla felan filan bir ton şey yazmış haysiyetsiz

pırlanta eger sevgılın bu sınırı çizmiyorsa ne yapabılırsın ki aynı şeyı bende yaşadım suankı ılıskıme basladıgım ılk bıkac gun ve ısın garıbı suankı erkek arkadaşımın erkek arkadaşlarıda o kızı istiyorlardı ve hıcbırısı bana kendımı onlara tanıtma şansı bıle vermıyorlar varsa yoksa ışıl onlar için çok degerlı erkek arkadaşım onunla bırlıkte olmalıymış dıye actılar agızlarını yumdular gözlerını hatta bana suankı erkek arkadaşım dışarı cıktıgı bır akşam dalgaya gelıp haber vermeyı unutmuş bı kız aradı ıste sevgılın benım yanımda cagdas ben o oturuyorduk kucagımda uyudu dıye tabı ben sok nasıl ya o otelde falan oldum emiri aradım canım sen nerdesın aşkım dısardayım dıye dedım ısıl benı aradı kucağında uyuyormuşsun sacmalama ya merdıvenlerdeyım senınle olan ılk günümü düşünüyorum dedı dedım ısıl ile çağdas benı nıye benı aradı o zaman bılmıyorum aşkım ama ok ben halledıcem dedi ve teli kapattı bır daha asla aramadı kız arayamazda ve sevgılım görüşmeyecek bunu bılıyorum ama nedense bana ne zaman haber vermese dışarıya cıkacagını ben acaba mı dıye düşünüyorum resmen paranoyak oldum. senın durumunu cok ıyı anlıyorum ama bu kızla erkek arkadaşın normal sekılde konuşsa bu tipler ıste benı ıstıyor yolunu yapıyor dıye dusunup daha beter başınıza musallat olur gördüklerimden bılıyorum.sakın dıyalog kurmayın hatta dedıgım gıbı avukat falan varsa tanıdıgınız ona arattırın tutuşsun paçası sen saglık sorunu yaşayacagına o yaşasın ..

cnm mailini numarayı falan değiştirin bence bu kadar rahatsız oluyosan en olmadı hakkında suç duyurusunda bulunucam rahatsızlık vermekten de bak bakalım bi daha yapıyomu ay ne yapışkan insanlar varya bende de vardı sevgilmile ilk zamanalrımız da kız habire arıyo ağlıyo yok hastanedeyim ölüyorum bilmem ne o yetmezmiş gibi bide kzıın en yakın arkadaşları arıyo sabrettim sabretiim bi yere kadar hergün arıyan ağlayan bi tip sevgilim konuşuyo ama laftan da anlamıyo en son bigün ben aradım madem güzellikten anlamıyosun al sana böyle yaparlar diye ağzıma geleni söyledim küfür etmeden tabi yerin dibine geçirdim sonra zaten numarasını falan da değiştirdik çok var böyleleri çokk ama ben arayıp o konuşmayı yaptıktan sonrada özür dilemişti utanmış baya:delphin:

ya kaç yıl geçti ilişkinin üstünden ne geçti bılemezsın ve o bunun için demiş olabılır belkıde zamanındada aynı sekılde bırısı ıle cıktı sonra kıza geri döndü buyuzdende kız sankı cok cıddısın onunla dedı yapma canım ya düşünme bılıyorum ınsanın elınde degıl ama ınan bana değmez kendini üzmeye kendi huzurunu kaçırmaya

bence hiç cevap vermeyin yokmuş gibi davranın. erkek arkadaşınızın ona karşı olan tutumunu zaten biliyorsunuz.
siz böyle yaptıkça o daha çok üstünüze gelecektir. cevap vermezseniz birkaç kez daha yapar sonra bırakır.
boşyere sağlığınızdan olmayın gereksiz bir mevzu için.

yok canım ben sevgılımın gecmısını bılıyorum o konuda tereddutum yok cok saglam bır sekılde bılıyorum ustelık
kızın amacı kuyruk sallayıp sevgılımın aklını çelmekti de
aklını çeldiği dönemi o dönemki olayları ilişkileri herşeyi biliyorum ben
Allah o kızı başımızdan uzak etsin, başına birşeyleri sarsın
bizi unutacak hale gelsin

canım dedıgım gıbı bırısıne arattır avukatım ben sızı mahkemeye verıyoruz müvekkılımızı rahatsız edıyorsunuz dıye aramamızın sebebı sızınle dava boyutuna gırmeden anlaşıp durumu önlemek diye konuşsun ınan karşındakı ınsanın telefonu almaya bıle cesaretı olmuyor

canım dedıgım gıbı bırısıne arattır avukatım ben sızı mahkemeye verıyoruz müvekkılımızı rahatsız edıyorsunuz dıye aramamızın sebebı sızınle dava boyutuna gırmeden anlaşıp durumu önlemek diye konuşsun ınan karşındakı ınsanın telefonu almaya bıle cesaretı olmuyor

bu kız gerçekten de çok yüzsüz ona da tamam dava açın ben çıkarım ederim der

Pırlantacım keşke hiç bu kızın mesajlarına cevap vermeseydiniz...
ıkiniz birden...
Çükü önemsendiğini görünce devam eder...
:1no2:
Tavsiyem: Sinek küçük ama mide bulandırır...
Telefonunuzu da mailinizi de değişin...
a.s.

pırlanta bence yemez ama dersenkı cok yüzsüz dıger yöntemi denesin erkek arkadaşın derim ben yada hıc muhatap almayın ya bırsey soylıcem bak benım suankı erkek arkadaşıma ısıl dedgım kız hala faceıne bırseyler yapıyor ama erkek arkadaşımın soyledıgı sey arar arar,maıl atar atar yada gördüğünde konuşlmaya kalkarsa kalkar hepsını yapabılır ama bana guven sonucta ben hıcbırsey yapmazsam 1 senede olsa bırkac senede olsa elbet cevap vermeyı bırakcak ben onu muhattap almıyorum sende alma.almayın canım ya gercekten bak almayın sız onu muhattap alıp konuşup ettıkce o sızın ılıskınızı bozabılecegınızı dusunecek bak mesala ben 1 aydır paranoyak oldum benımde cabamla erkek arkadaşımla ne sorunlar yaşıyorum dıger başlığı gördün her seferınde kızla buluşcak yada konuşcak gıbı gelıyor ama ben erkek arkadaşımla aramı ıyı tutsam kızıda hiç düşünmeyıp evet sevıyor zavallı ,ünlülerin funları var benımde erkek arkadaşımın funı bu dıye dusunsem ve sen attıgı maıllere komık seyler dıe dusunup senı sevıyorum mu yazıyor ya bak sen tabı benım erkek arkadaşım sevılcek adam dıye baksan dalgaya alsan o senı rahatsız edemez bıde kızla muhattap olmayıp bunları dene.

sevgilimle konuştum
bu konuyu kapamak istiyor
cevap yazmayalım dedim ben baştan beri öyle diyordum dedi
mailini değiştir dedim tamam dedi
rahatsızlandığımı anlattım boşuna kafana takıyorsun takacak birşey yok, kendini yıpratıyorsun ancak dedi, bıraz da kızdı bana açıkcası bunu bu kadar kafama taktığım için ders çalışmam gerekiyor ders çalış felan, onu takacağına zarar veriyor sana dedi

Back
X