Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bugün 41.haftam bitiyor ama hala doğum olmadı.işin kötüsü ağrı sancı herhangi bişey yok..gayet normalim.doktor cumartesi günü ya suni sancı ya sezaryen dedi..
ben normal doğum çok istiyorum..artık sinirlerim bozuldu
neden böle???
Erkek bebekler biraz geç gelir derler. Umarım dilediğiniz gibi sağlıkla normal doğum yaparsınız. Ama normal doğum olmazsa da çok dert etmeyin. Önemli olan sağlıkla gelmesi.
bence de öenmli olan sağlıkla gelmesi. hem herşeyde bir hayır vardır ben buna çok inanırım. ben de normal doğum istiyorum ama sezeryan olmak zorunda kalırsam hiç dert etmem, sen de hiç canını sıkma hamileliğinin son günlerini keyifle geçir bence :)
hayırlı doğumlar..
kızlar bugün 41.haftam bitiyor ama hala doğum olmadı.işin kötüsü ağrı sancı herhangi bişey yok..gayet normalim.doktor cumartesi günü ya suni sancı ya sezaryen dedi..
ben normal doğum çok istiyorum..artık sinirlerim bozuldu
neden böle???
cnm bende aynı durumdayım hiç aklıma gelmezdi böyle olcagı benm 40.haftam bitti bugn ama senn gibi sancı falan hiç bisey yok benm doktorumda en fazla bi hafta daha bekleyelim olmassa suni sancı yada sezeryan dedi bende bastan beri hep normal dogum istiyodum ama arkadaslarında dedgi gibi her işte bi hayır vardır beklicez benmde sinirlerim bozuldu nezmn olcak nedne böle diye ama yapcak bisey yok...
neden böyle oluyo bene cok merak ediyorrum bugn sorcam doktoruma boshayallersmile
bu zamana kadar stres yapmıyordum ama doğum olmadıkça hadi bırakın doğumu sancı bile olmayınca artık sabrım kalmadı..kendimi oyalamaya çalışıyoruım unutmak için.hatırlayınca sinirli oluyorum..
bide şu var benim bebeğim 2 aydır aşağıda doktorum bana çok gezme, yorulma erken doğurursun demişti..işe bak bebişim günü geçtiği halde doğmuyor
tüm hamilelere Allah yardım etsin
bu dönemi cok iyi biliyorum bende 41+2 de suni sanci ile dogum yaptim.. insanin sinirleri bu dönemde tamamiyle yipraniyor.. ben dahami dogum yapmadin diyeni bogmak istiyordum o derece yani.. her saniye her azcik bir sanci olsun diye gözüne bakiyordum ama suni sanci olmak zorunda kaldi cünkü hicbirsekilde bir sancim yoktu hastaneyede normal bir sekilde gittim yattim.. Bazi kadinlarda bu olabiliyor, sanci icin gereken salgiyi vucut yeteri kadar üretmiyormus doktorum öyle demisti, ama bu kötü birsey degil o yüzden panik yapma .. zaten normal sekilde dogurman icin bir engel yoksa suni sanci verildikten 4 saat sonra falan sancilar basliyor yavas yavas , normal dogumdan tek farki sancilarin birazdaha araliksiz ve siddetli gelmesi ama bebegini kucagina alinca herseyi unutuyorsun .. ve sonrasinda aci maci hissetmiyorsun :) , iyi bir dogum gecirmeni diliyorum umarim saglikli bir sekilde kucagina alirsin bebegini
bende 40. haftadayim
banada doktorum gecen ayin 16 sinda rahim agzi kisalmis dogum yaklasmis demisti ama hala tik yok
anliyorum yasadigin stresi cunku aynilarini bende yasiyorum
benimde 41. haftam agustosun 13 unde bitiyr olmazsa suni sanci yada sezeryan dedi doktorum
o kadar normal istiyorum ki biliyorum bebisim annesini uzmeyecek ve normal gelicek
bende pek ise yaramiyor ama tavsiyem bol bol yuru hareket et :)
ben her isimi kendim yapiyorum temizligimi yemegimi ve bebegimle surekli konusuyorum hadi gel annecim diye
hatta esimin bu hafta isi cok stresli surekli bir hafta daha bekle aslan oglum deyip karnimi seviyor ona bile sinir oluyorum cocuk seni uzmemek icin gelmiyor diye
kisacasi beklemek cok sinir bozucu ..