Yarin sabah 41.haftam dolmus oluyor sata gore 15agustos dogum tarihi ama bebegin gelisimi hep 9 gun geriden geliyordu gelisime gore hesaplarsak da 24 agustos dogum tarihi. Dr sata gore baktigi icin su an 41.haftayi doldurmus bulunuyoruz her gittigimde kilpayi sezaryenden yirtiyoruz. Drlar fazla beklemek istemiyor nedense.bence de 42bitene kadar beklemeli. Bugunku kontrolde 1 cm aciklik var dedi.nst normal suyum normal.bebek kanala girmemis ama.tek sorun bu. Dr bana kalirsa yarin ya da ptsi sabah yatis yap suni sanci verelim normali deneyelim olursa olur olmazsa zorlamamak lazim normal icin dedi. Ben de acele etmek istemiyorum hersey normalken.hele bi ptsi olsun ins o zamana dogururum da hadi dogmazsa da 42.haftamin sonuna kadar bekleyim diyorum. Sizin fikirleriniz neler tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Bu arada belime ara sira hagif sancilar geliyor karnim sertlesiyor rahim kasiliyor arada.dogum yakinnmidir bilmiyorum her sabah buhun de doguramadim diye uyaniyorum
Bu arada belime ara sira hagif sancilar geliyor karnim sertlesiyor rahim kasiliyor arada.dogum yakinnmidir bilmiyorum her sabah buhun de doguramadim diye uyaniyorum