41.haftam doldu ne yapayim ben

Az önce Dr san geldim ve şu doğum tarihi muammasını çözdük.haklı çıktım 3.ayda Kayıtlı ultrason girişine baktı Dr ve daha dün dolmuş benim 40.haftam. Şu an 40+1deyiz yani.boşuna stres yaptırdı öbür Dr. Neyse suyumuz batmız normal ama bebek hala kanala girmemiş -3teyiz.defleksiyon Geliş dedi Dr. Yani başı tam Çıkışta değil de dik Başlı düşünün alnı yüzü denk geliyor gibi çıkışa. Çarşamba'ya gidicem nasip olursa muayeneye dönerse döner.nstye göre belki bir iki gün daha bekleriz dedi belki de o gün suni sancıyı denecek

Az önce Dr san geldim ve şu doğum tarihi muammasını çözdük.haklı çıktım 3.ayda Kayıtlı ultrason girişine baktı Dr ve daha dün dolmuş benim 40.haftam. Şu an 40+1deyiz yani.boşuna stres yaptırdı öbür Dr. Neyse suyumuz batmız normal ama bebek hala kanala girmemiş -3teyiz.defleksiyon Geliş dedi Dr. Yani başı tam Çıkışta değil de dik Başlı düşünün alnı yüzü denk geliyor gibi çıkışa. Çarşamba'ya gidicem nasip olursa muayeneye dönerse döner.nstye göre belki bir iki gün daha bekleriz dedi belki de o gün suni sancıyı denecek
canim 40+6 da suni sanciyla dogum yaptim benin bebis sanci cekerken kanala indi yani heran hersey ola bilir hazirlikli ol :)

amiin kızlar eksik olmayın. lalelale93 evet dediğin gibi dr da suni sancıyla belki iner aşağıya dedi. ama ben aslında normal kendi sancılarımı beklemek istiyorum. çrş günü bi ihtimal başka bir günü bekleyedebilir sadece bir iki gün için ama yüksek ihtimal suni sancıyla önce normali denicek olmadı sezaryen diicek. bu durumda ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. 40+10a kadar beklesem mi napsam kararsızım bebeğe bi şey olur diye de korkuyorum

Back
X