41 hamıleden dua ıstıyorum ayetel kursı okurmusunuz..

Konumun hamilelik bölümünde olmasını ıstyrm cunku burdan daha net ulaşabılırım arkadaşlar anne adaylarım benım için 1 er ayetel kursı okurmusunuz 41 hamıle annenın okuması gerekıyor..
okuyandanda okumayandanda şimdiden Allah razı olsun..
Allah hayırlı rahat doğumlarda sıze nasıp etsın..
İsmim safiye olarak....
Okudum rabbim gönlünde ne varsa onu versin

Konumun hamilelik bölümünde olmasını ıstyrm cunku burdan daha net ulaşabılırım arkadaşlar anne adaylarım benım için 1 er ayetel kursı okurmusunuz 41 hamıle annenın okuması gerekıyor..
İsmim safiye olarak....
Canım konu geçti mi bilmiyorum ama okudum.

İsmim safiye olarak....
Okudum cnm

Allah razı olsun kızlar suan yumurtlama olalı 7. Gundeyım bat 10 nisan inşallah hayırlısıyla dyalarınızla gelır Allah hepınızden razı olsun sızınde gonlunuzdekılerı nasıp etsın..
Amin canimmm aminn.Allahim sanada tez zamanda nasip etsin isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattirsin insallah Allahim dualarimizi kabul ederde seninde guzel haberlerini aliriz

Kızlar bu gun kan verıcem inşallah bu guzel dualar Rabbıme ulaşmış kabul etmiştr:KK200::KK200::KK200::KK46::KK46::KK46::cry::cry::cry:

Merhabalar, konu için geç mi oldu bilmiyorum ama okudum inşallah ulaşır. Ben instagramda Tuğçe Işınsu hanımefendide gördüğüm tesbihleri çektim, ve çok şükür dualarım gerçekleşti. Ya Müteal zikrini 7 gün 1000'er defa çektim. Sizde isterseniz onun sayfasında bir çok duadan faydalanabilirsiniz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah .

Back
X