papatyam3 Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2023 244 149 18 5 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi papatyam3 #1 Merhaba kızlar 43 yaşındayım hamilelik istiyorum adetim 7 gün gecikti evde test yaptim negatif çıktı gebe olabilr miyim ?
Merhaba kızlar 43 yaşındayım hamilelik istiyorum adetim 7 gün gecikti evde test yaptim negatif çıktı gebe olabilr miyim ?
The umbrella Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2022 3.140 5.696 88 5 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi papatyam3 #2 papatyam3 .!.: Merhaba kızlar 43 yaşındayım hamilelik istiyorum adetim 7 gün gecikti evde test yaptim negatif çıktı gebe olabilr miyim ? Genişletmek için tıkla... 10 gün gecikmeye kadar normal sayılır. Geç döllenme durumu olsa bile farklı belirtiler de çıkabilirdi. İnşallah Rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin
papatyam3 .!.: Merhaba kızlar 43 yaşındayım hamilelik istiyorum adetim 7 gün gecikti evde test yaptim negatif çıktı gebe olabilr miyim ? Genişletmek için tıkla... 10 gün gecikmeye kadar normal sayılır. Geç döllenme durumu olsa bile farklı belirtiler de çıkabilirdi. İnşallah Rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin
papatyam3 Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2023 244 149 18 5 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi papatyam3 #3 The umbrella .!.: 10 gün gecikmeye kadar normal sayılır. Geç döllenme durumu olsa bile farklı belirtiler de çıkabilirdi. İnşallah Rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin Genişletmek için tıkla... Sağolun inşallah
The umbrella .!.: 10 gün gecikmeye kadar normal sayılır. Geç döllenme durumu olsa bile farklı belirtiler de çıkabilirdi. İnşallah Rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin Genişletmek için tıkla... Sağolun inşallah