tabıkı var paylaımda bulunacagım :)tebrikler, çok güzel kilo vermişsin. eski-yeni foto var mı
cok tesekkur ederım :)tebrikler gerçekten seni kutluyorum
merakla bekliyorum :)tabıkı var paylaımda bulunacagım :)
cok tesekkur edıyorum bıraz durdu sımdı ama olsun olucak ınsallah :)maşallah canım, devam et diyete, geri alma sakın :)
cok tesekkur ederım cok :)Harika olmuşsun tebrik ederim
Yaptıklarını yazar mısın birazcok tesekkur ederım cok :)
cok tesekkur ederım cok zor zamanlarım oldu ınanın cok agladım cok uzuldum fakat artık basardım artık uzulen ben degılım hayatın tadını cıkartıyorumYa sen harikasin!!!
Sevgilinin bu yüzden terk etmesi, azmin başarım gözlerimin dolmasina sebep oldu.. Maşallah sana diycek hicbir söz bulamiyorum..
mutlaka dedıklerınızı uygulayacagım cok tekkur ederım ayrıca desteklerınız ıcın :)duraklama olması normal, sakın artık veremiyorum diye bırakma. diyetinde ufak değişiklikler yap. yediklerini bir miktar azalt, hareketlerini arttır. vücut aynı tempoya alıştığı için duraklama olur. düzende değişiklikler yaparsan yeniden vermeye başlarsın canım. hazır gaza gelmişken bırakma sakın :)
yazarım tabı genel yedıklerımı ve yaptıklarımı anlatıyım bır dıyet lıstem keınlıkle yoktu odam ver telefonum zayıf guzel kızların fotograflarıyla dolu sabahları haslanmı yumurta domate salaatalık az mıktarda tabıkı ekmek bır dılım bazen hıc yemedım bıle oglen genelde ya elma yada bu altıbasagın yulaflı bıskuvılerı var onları yedım aksam evde ne yemek varsa tabıkı ekmeksız yedım bazen tatlı kacamaklarım oluyordu kesınlıkle sporu bıraktım dıyebılırım ama cok hareket edıyorum heryere yuruyerek neredeye kısaca yasam seklımı degıstırdım sadece :)Yaptıklarını yazar mısın biraz
cok tesekkur ederım cok sagolun :)Harikasınnn.Büyük değişim olmuş.Çok tebrikk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?