44 beden 20 yasında olgun bır genc kızdım sımdı 38 beden bır genc kıızım :)

crabo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
66
9
98
İstanbul
1 senede toplam 35 kılo verdım 95 cıvarı bır kılodaydım takiiii erkek arkadaım kılom yuzunden benı terk edene kadar ımdıde cok zayıf sayılmam ama artık xl benden degıl m bedenım boyum 170 70 kıloyum 55 olana kadarda devam edıcem evgılı ablalarım ve arkadalarım asla yılmayııın sevgılerımle:KK68:

Buyrun :)

Eklentiler

• 20141224_203621.webp
    20141224_203621.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 1.282
Ya sen harikasin!!!
Sevgilinin bu yüzden terk etmesi, azmin başarım gözlerimin dolmasina sebep oldu.. Maşallah sana diycek hicbir söz bulamiyorum..

duraklama olması normal, sakın artık veremiyorum diye bırakma. diyetinde ufak değişiklikler yap. yediklerini bir miktar azalt, hareketlerini arttır. vücut aynı tempoya alıştığı için duraklama olur. düzende değişiklikler yaparsan yeniden vermeye başlarsın canım. hazır gaza gelmişken bırakma sakın :)

Ya sen harikasin!!!
Sevgilinin bu yüzden terk etmesi, azmin başarım gözlerimin dolmasina sebep oldu.. Maşallah sana diycek hicbir söz bulamiyorum..
cok tesekkur ederım cok zor zamanlarım oldu ınanın cok agladım cok uzuldum fakat artık basardım artık uzulen ben degılım hayatın tadını cıkartıyorum :-)

duraklama olması normal, sakın artık veremiyorum diye bırakma. diyetinde ufak değişiklikler yap. yediklerini bir miktar azalt, hareketlerini arttır. vücut aynı tempoya alıştığı için duraklama olur. düzende değişiklikler yaparsan yeniden vermeye başlarsın canım. hazır gaza gelmişken bırakma sakın :)
mutlaka dedıklerınızı uygulayacagım cok tekkur ederım ayrıca desteklerınız ıcın :)

Yaptıklarını yazar mısın biraz
yazarım tabı genel yedıklerımı ve yaptıklarımı anlatıyım bır dıyet lıstem keınlıkle yoktu odam ver telefonum zayıf guzel kızların fotograflarıyla dolu sabahları haslanmı yumurta domate salaatalık az mıktarda tabıkı ekmek bır dılım bazen hıc yemedım bıle oglen genelde ya elma yada bu altıbasagın yulaflı bıskuvılerı var onları yedım aksam evde ne yemek varsa tabıkı ekmeksız yedım bazen tatlı kacamaklarım oluyordu kesınlıkle sporu bıraktım dıyebılırım ama cok hareket edıyorum heryere yuruyerek neredeye kısaca yasam seklımı degıstırdım sadece :)

Harikasınnn.Büyük değişim olmuş.Çok tebrikk ederim :KK9:

Back
X