Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihne göre hesaplanıyor443 değer kaç haftalık oluyor
16 Şubat son adet tarihimSon adet tarihne göre hesaplanıyor
6 haftalık hamilesiniz son adet tarihine gore16 Şubat son adet tarihim
Ama karnimdan baktı göremedi normal miTam 5 haftalık
Karnimdan baktı göremedi normal mi peki6 haftalık hamilesiniz son adet tarihine gore
Bence normal daha küçük olduğu için gozukmemistir hiç olumsuz düşünme vajinalden baktı mı pekiKarnimdan baktı göremedi normal mi peki
AA ama şey kan değerin karindan 3binlerde olması gerekiyor vajinal ultrason ilede 1500-2000 bin arasıBence normal daha küçük olduğu için gozukmemistir hiç olumsuz düşünme vajinalden baktı mı peki
Nasıl yani anlamadımAA ama şey kan değerin karindan 3binlerde olması gerekiyor vajinal ultrason ilede 1500-2000 bin arası
Vajinadan baktirmadim bundan önceki gebeliğimde düşük yaşadım korktumBence normal daha küçük olduğu için gozukmemistir hiç olumsuz düşünme vajinalden baktı mı peki
Karnimdan baktı göremedi kan istedi kan sonucumu almaya gittim daha çok küçük değerin 443 dedi cuma günü tekrar gel alttan bakarız olmazsa dedi alttan istemiyorum dedim o zaman idrara sıkışık gel dediAA ama şey kan değerin karindan 3binlerde olması gerekiyor vajinal ultrason ilede 1500-2000 bin arası
Şuan kan değerin 443 değil mi? 2 günde bir kan verip artışı takip etmen lazım değerin 3000 ve üstü olduğu zaman karindan görünebilir benim bildiğimNasıl yani anlamadım
O zamana kadar kan değerin yükselir keseyi görürsün inşallahKarnimdan baktı göremedi kan istedi kan sonucumu almaya gittim daha çok küçük değerin 443 dedi cuma günü tekrar gel alttan bakarız olmazsa dedi alttan istemiyorum dedim o zaman idrara sıkışık gel dedi
Bı aksilik mi var sizceO zamana kadar kan değerin yükselir keseyi görürsün inşallah
Sanmıyorum kan değeriniz keseyim görmek için biraz düşük 2 günde kan verip artışları takip edinBı aksilik mi var sizce
Teşekkür ederimSanmıyorum kan değeriniz keseyim görmek için biraz düşük 2 günde kan verip artışları takip edin
Rica ederimTeşekkür ederim![]()
Çok endişeliyim yine bebeğimi kaybedicem diyeRica ederimadetiniz gecikmişmiydi