443 değer kaç haftalık oluyor

19 ocakta kürtaj oldum 16 Şubat'ta adet oldum ama tam adet değil gibiydi kahverengi kırmızı karışık akıntı oldum o yüzden 16 şubattan hesaplıyorum öyle hesaplayınca dört gün gecikmiş durumda şuan :)
size kimse 6 ay bekle falan demedi mi vücut bi toparlasın diye aradan bir ay geçmemiş siz tekrar hamile kalmaya çalışmışsınız canınıza yazık
ayrıca düşecek bebek düşüyor öyle vajinal ultrasonla falan alakası yok

size kimse 6 ay bekle falan demedi mi vücut bi toparlasın diye aradan bir ay geçmemiş siz tekrar hamile kalmaya çalışmışsınız canınıza yazık
ayrıca düşecek bebek düşüyor öyle vajinal ultrasonla falan alakası yok
1ay beklenen yeterli dedi doktor hamile kalmaya çalışmadım aslında bir ay geçtikten sonra regl oldum tam regl değildi doktor tarlusal verdi onu içerken oldu o ara memlekete gittik geldik ilişkide çok olmadı

Ama karnimdan baktı göremedi normal mi
Normal canım 10 gün sonra görülür. O yuzden doktora erken gitmemek lazım yurt dışında 11. Haftadan önce randevu bile vermiyorlar bu tarz korkular olmaması adına. Kan takibi falan yapmamiki güne bir boş stres yaratma bebeğine

Normal canım 10 gün sonra görülür. O yuzden doktora erken gitmemek lazım yurt dışında 11. Haftadan önce randevu bile vermiyorlar bu tarz korkular olmaması adına. Kan takibi falan yapmamiki güne bir boş stres yaratma bebeğine
İçimi rahatlattınız ❤️ cuma idarara sıkışık gel dedi cuma görürüz inşallah

Back
X