Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hi ilgisi yok 30 yaşında anne oldum kızım 15 yaşında ve 45 yasındayım 3 yıldır uğrasıyorum gebe kalamadım eşımde sperm düşüklüğü var tüp bebek denedık olmadı fıtoterapı 5 ay oldu tedavideyim yoruldum olmuyor
Merhaba bayanlar.başlıkta da yazdığım gibi 46 47 yaşında olup tüp bebek tedavisine başlayan veya düşünen yada bu yaşlarda tedaviyle hamile kalan var mı.bildiğiniz duyduğunuz da olabilir.yeter ki bir umut olsun istiyorum...
Merhabalar bir sonuca ulaştınız mı? Bende Ankara da güven hst denedim 3 yumurtadan 1 i 3. Güne kadar ilerleyebildi 5. Güne ulaşamadı ve 2. Kez denerseniz aynı şeyleri yaşarsınız diye denemek isterseniz aynı tedavi aynı süreci yaşayacaksınız ümit vermiyorum siz karar verin dedi dr. 10 yaşında doğal yolla çocuğum var. Eşimin çeşitli sorunları yüzünden 2. yi hep istedim ama umursamadı. En son adet gecikmesi olunca al işte gözün aydın menspoza giriyorum deyince gidip denedik. Nasip olmadı. Evren karşı sanki.moralim sıfır çok öfkeliyim. Büyükler de kaprisler yaptı destek olmadı.