- 9 Şubat 2015
- 169
- 55
- 48
- 32
- Konu Sahibi babayeva_gunel
-
Benim oglum 3 aylik gazi var bayaaa rezene cayi yapiyorum icine cay kasiginin ucuyla kimyon atiyorumMerhaba bebeğim çok gazli 4ayina girdi 10gün sonra dolduracak... ama çok ağlıyor denemediğm şey kalmadı gazı çıkarken çok ağlıyor kıvranıyor.... KİMYON iyi geliyor dediler..sizdende deneyen annlereden sormak istedim kimyon vereniniz varmi nasil verdiniz tozunumu tohumunu mu? yararı varmı? uykusuna gazına? yapanlar yazsın Lütfen
Faydası oldumu? çünki artk çaresizim neler yaptim herkeste işe yarayan bizde yaramadi ama kimyona inaniyorum İnşallah faydasini görürm .hiç mi hiç gaz yapan yiyeck yemiyorum:/ by gaz nerden geliyo anlamadm... tohumunu ne kdr atayım?ben tohumunu kullandım kaynamış suya atıp 5 dk demlenmesini bekliyorsun ılık olunca çok az sekerle vermiştim çok faydasını gördüm bu arada emziriyorsan eger yediklerine dikkat et sütten bebege gecer hatta ben bile kimyon içiyordummm merak etme günde 2/3 kez birsey yapmaz
Slm cnm ben oğluma (şuan 16 aylık) çörek otu kullandım kimyonu bebekten ziyade sen her yediğin yemeğe hatta yoğurda bile 1 çay kaşığı kimyon atıp yersen çok faydası oluyor tabi emziriyorsan.. gelelim çörek otuna yarım cezve içine 1 çay kaşığı atıp kaynat 2 - 3 çay kaşığı içir baya alıyor sancısını hergün yenisini kaynat gün boyu ara ara içirebilirsin ısıtıp.. umarım sizde de işe yarar..Faydası oldumu? çünki artk çaresizim neler yaptim herkeste işe yarayan bizde yaramadi ama kimyona inaniyorum İnşallah faydasini görürm .hiç mi hiç gaz yapan yiyeck yemiyorum:/ by gaz nerden geliyo anlamadm... tohumunu ne kdr atayım?
ben o tohumda kçk cezveye bir tatlı kaşığı kadar atıyordum acı olmasın diyeFaydası oldumu? çünki artk çaresizim neler yaptim herkeste işe yarayan bizde yaramadi ama kimyona inaniyorum İnşallah faydasini görürm .hiç mi hiç gaz yapan yiyeck yemiyorum:/ by gaz nerden geliyo anlamadm... tohumunu ne kdr atayım?
Faydası oldumu? çünki artk çaresizim neler yaptim herkeste işe yarayan bizde yaramadi ama kimyona inaniyorum İnşallah faydasini görürm .hiç mi hiç gaz yapan yiyeck yemiyorum:/ by gaz nerden geliyo anlamadm... tohumunu ne kdr atayım?
Merhaba bebeğim çok gazli 4ayina girdi 10gün sonra dolduracak... ama çok ağlıyor denemediğm şey kalmadı gazı çıkarken çok ağlıyor kıvranıyor.... KİMYON iyi geliyor dediler..sizdende deneyen annlereden sormak istedim kimyon vereniniz varmi nasil verdiniz tozunumu tohumunu mu? yararı varmı? uykusuna gazına? yapanlar yazsın Lütfen
6 ay dolmadan çocuğa hiç bir şekilde anne sütü dışında birşey verilmez kiii. Yoıkluğunda formül mama verilir. Şu anda verdiğiniz herşey bebeğin bağırsak florasını bozuyor ve sindirim ve boşaltım sistemine müthiş zararlar veriyor. Yediklerinize dikkat edin onda gaz yapan yiyecekleri tüketmeyin. Bu bebekten bebeğe değişir. Gözlemleyin. Ayaklarını sıcak tutun. Ayşe önerin gaz masajı var onu açın izleyin uygulayın ama 6 ayı dolmamış bebelere birşeyler vermeyin !Merhaba bebeğim çok gazli 4ayina girdi 10gün sonra dolduracak... ama çok ağlıyor denemediğm şey kalmadı gazı çıkarken çok ağlıyor kıvranıyor.... KİMYON iyi geliyor dediler..sizdende deneyen annlereden sormak istedim kimyon vereniniz varmi nasil verdiniz tozunumu tohumunu mu? yararı varmı? uykusuna gazına? yapanlar yazsın Lütfen
Ben kullandim canim kimyon tohumu ve rezene kay ar suyun icine koyup agzi kapali demliyordum gunde 2 bardak iciyordum. Cok zorda kalirsam sutumden gecmezse birkac cay kasigi veriyldum rahatliyordu. Biz cok sukursifayi kimyonla bulmustuk diger hicbir yontem ise yaramadiMerhaba bebeğim çok gazli 4ayina girdi 10gün sonra dolduracak... ama çok ağlıyor denemediğm şey kalmadı gazı çıkarken çok ağlıyor kıvranıyor.... KİMYON iyi geliyor dediler..sizdende deneyen annlereden sormak istedim kimyon vereniniz varmi nasil verdiniz tozunumu tohumunu mu? yararı varmı? uykusuna gazına? yapanlar yazsın Lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?