4boyutlu veya Normal Ultrasyon görüntülerini paylasalim 2012 Ocak Anneleri

EsReDmAaL

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
193
0
296
38
Çorum
ben 4 boyutlu U.görüntümü aldigimda cok mutlu oldum hala bakmaya doyamiyorum ve bu heycanimi sizinlede paylasmak istedim benim gibi düsünen paylasmak isteyen varsa paylassin bebislerimizi tanistiralim burdan :)

Bütün Annelerimize ve Bebislerimize Masallah, Subhanallah diyelim insallah!:nazar::nazar::nazar:

:nazar: 30+4 haftalik ve 1.400 kg-1.600 kg :nazar:

Eklentiler

• $img002.webp
    $img002.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 103
  • $img001.webp
    $img001.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
maşallah, sağlıkla gelsin kuzucun, canım.

amiiin ins. bugün doktora gittim güzel bi haber almadim dua edin hersey yolunda gitsin ins. yatip dinlenmem gerekiomus serum haplar falan... iki ay kaldi dogumuma normalde ama erken dogum tehlikesi varmis.bilmiorum dogrumu ama almancadan türkceye cevirince rahimboynu kisalmasi denilio galiba o varmis iste neyse dediim gibi bol bol dualarinizi bekliyorum. allah herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin ins.

amiiin ins. bugün doktora gittim güzel bi haber almadim dua edin hersey yolunda gitsin ins. yatip dinlenmem gerekiomus serum haplar falan... iki ay kaldi dogumuma normalde ama erken dogum tehlikesi varmis.bilmiorum dogrumu ama almancadan türkceye cevirince rahimboynu kisalmasi denilio galiba o varmis iste neyse dediim gibi bol bol dualarinizi bekliyorum. allah herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin ins.

inşş bi sorun yaşamazsn tam günn de doğar bebeğin

Back
X