Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana kalırsa biz bile görüyorsak yeni olan bir gebelik var denilebilir bence. Varsa eğer hayırlı uğurlu olsun. Sabah idrarı ile bat da tekrarla bence yada direkt kan ver gidip 1-2 güne derimbize de haber etmeyi unutma
Bana kalırsa biz bile görüyorsak yeni olan bir gebelik var denilebilir bence. Varsa eğer hayırlı uğurlu olsun. Sabah idrarı ile bat da tekrarla bence yada direkt kan ver gidip 1-2 güne derimbize de haber etmeyi unutma
Valla bence kan vermelisin. Var veya yok kesin çözümü bu.
Ama ben üsttekinde gördüm belkide çok yenidir o yüzden böyle oluyordur. Kan testi verirsen haber et merak ederim :) umarım vardır bebiş.
Valla bence kan vermelisin. Var veya yok kesin çözümü bu.
Ama ben üsttekinde gördüm belkide çok yenidir o yüzden böyle oluyordur. Kan testi verirsen haber et merak ederim :) umarım vardır bebiş.
Riske atıp veya stres olmana hiç gerek yok var veya yok hepsi allahtan,varsa kesinlik olur yoksa da,en güzeli içinde şüphe kalmasın kan testi ver sabahtan