Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 2li iyi 4lü problemli çıktı 17+4 detaylı yapıldı dr 3 hafta sonra tekrar çağirdı detaylı bakmak icin carsamba günü giricem insallah ikimizde hiç bi problem olmadan alirız yavrularımızi kucagımizaKızlar lütfen bna yardımcı olrmsnz bnm 2li taramam gayet guzel cktı 4lü taramam. Yuksek riskli cıktı yani 1/8 oranında ama gecen gün ayrntılı ulsatrasnuona girdm hbir skntı yok dedndi böle cıkıp saglıkla kucagana alan varmı. Bebşni
Ayrntılya girdm dün şükür bi sıkıntı cıkmadı sağlıklı. Dedı doktrAyrıntılı ultrasonda belli oluyor u Bi sorun olsa bende testleri yaptırmadım ama ayrıntıloya girdim sorunsuz dedi şükür
Amin. Cnm inşlah allah buyuk inşalh sennde ayrtılıda bir sey ckmaz bn de dün girdm sıkı tı cıkmadı çok şükürBenimde 2li iyi 4lü problemli çıktı 17+4 detaylı yapıldı dr 3 hafta sonra tekrar çağirdı detaylı bakmak icin carsamba günü giricem insallah ikimizde hiç bi problem olmadan alirız yavrularımızi kucagımiza
Amin. Cnm inşlah allah buyuk inşalh sennde ayrtılıda bir sey ckmaz bn de dün girdm sıkı tı cıkmadı çok
Amin. Cnm inşlah allah buyuk inşalh sennde ayrtılıda bir sey ckmaz bn de dün girdm sıkı tı
İnsallah allah kimseye böyle sıkıntılar vermesin gercekten düsünürken bile çok zor bi durumAmin. Cnm inşlah allah buyuk inşalh sennde ayrtılıda bir sey ckmaz bn de dün girdm sıkı tı cıkmadı çok şükür
Amin cnmm aynen zorlu bir sürec beklmek zaten yurt dışına gönderlen test var kan olarak. Gönderlio onu verdm ama ucrerli sonuc bklyrm inşlah temz glcekİnsallah allah kimseye böyle sıkıntılar vermesin gercekten düsünürken bile çok zor bi durum
İnsallah canım benim yüksek çıkma nedeni yüksek inhibin a bende çarsamba prof gidicem tekrardan ben test vermeyi düsünüyodum esimde hersey nasip allahtan versek ne deģisicek stresten baska bisey degil diyo bende ne olduğunu bilmek istiyorum kafam çok karısık allah yardımcımız olsunAmin cnmm aynen zorlu bir sürec beklmek zaten yurt dışına gönderlen test var kan olarak. Gönderlio onu verdm ama ucrerli sonuc bklyrm inşlah temz glcek
İnşlah allah buyuk cıksa ayrtnlıda cıkardı zaten inşalh ıkımzde. Saglıkla kucagmza alrzİnsallah canım benim yüksek çıkma nedeni yüksek inhibin a bende çarsamba prof gidicem tekrardan ben test vermeyi düsünüyodum esimde hersey nasip allahtan versek ne deģisicek stresten baska bisey degil diyo bende ne olduğunu bilmek istiyorum kafam çok karısık allah yardımcımız olsun
İnşlah allah buyuk cıksa ayrtnlıda cıkardı zaten inşalh ıkımzde. Saglıkla kucagmza alrz
Cnm bnm kan sonucm çktı cok şükür saglıklı temz cktı inşalh senn sonclrda temz glirAyrntılya girdm dün şükür bi sıkıntı cıkmadı sağlıklı. Dedı doktr
Çok sevindim canımCnm bnm kan sonucm çktı cok şükür saglıklı temz cktı inşalh senn sonclrda temz glir
Aminosentez tehlıkelu zatn cnm yaptrma saglam cocuga zarar verirlr di.kan vermyele de bakıolr yurt dışına gönderılo o da hem tehlıke yok cnm ama allah buyuk gelişimde sorun yoksa skntı yoktr cnmİnşlah allah buyuk cıksa ayrtnlıda cıkardı zaten inşalh ıkımzde. Saglıkla kucagmza alrz
Cok saoll cnmm darısı. Tüm annelern başuna saglıkla glsn bebişlerÇok sevindim canım