Insallah,cok sagolun..Hiç bilmiyorum.
Hayırlısıyla güzel haberler gelir inşallah...
Cok tesekkur ederim cevabiniz icinBu bir risk testi ve 28 de 1 ihtimal Yani 27 iyi bir kötü ihtimal
Gelişmiş ultrason taraması yaptırın
Şimdiden geçmiş olsun çok germeyin kendinizi zira sizin stresiniz bebeğinizi de etkiler
Sizede cok cok gecmis olsun. Rabbim herkese saglik,sihhat nasip etsin insallahbelki size umut olurum. 26 yaşımda tesadüfen hidrosefali olduğumu öğrendim. normal sıradan bir insanım. inş sizin meleğiniz sapasağlam dünyaya gelir. bol dua
Doktorumun israriyla 4lu tarama testi yaptirdim.iki gun once sonuclari yolladi ve AFP degeri 1:28 yani spina bifida ihtimali cok yuksek, omur iliginin acik kalmasi ve buna bagli hidrosefali hastaligida oluyormus. Inanin 2 gun once bende bunlarin ne oldugunu ogrendim az cok. Pazartesi detayli usg ye giricem ama soktayim. Zaten en basindan beri kanamali hamilelik geciriyorum. Boyle yuksek risk cikipta saglikli evladina kavusanlar oldumu morale cok ihtiyacim var.
23 yasindayim. Doktor detayli ultrasonla belli olur dedi pazartesiye randevu aldim bakalim detayli ultrasonda bisey gozukmesede amniyon sivisi almayi teklif ediyorlar yani oyle miMerhaba. Bebeğinizi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Kaç yaşındasınız acaba? Ben 27 yaşında hamile iken yapılan testte hangi değer olduğunu hatırlamıyorum ama spina bifida ihtimali çok yüksek çıktı. Uzman bir perinatologa yönlendirildik. Detaylı usg de anlaşılıyormuş olup olmadığı. Doktorumuz kesinlikle yok dedi. Hatta amniyon sıvısı da alınacaktı. Ultrason sonucunda bu riske gerek yok çünkü her şey normal dedi. Yaş yükseldikçe vs. Bu riskler daha fazla çıkıyor diye biliyorum bu testlerde. Umarım hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.
Pazartesi yaptiricam insallah netlik kazanirDetaylı ultrason yaptırdın mı? En iyi orda belli olur muhakkak yaptır.
Insallah belli olur netlik kazanir. Aldirmayi dusunmuyorum rabbim ne verirse basim ustuneTestlerde yanilma payi var diyolar ..detaylıda belli olur canim allahın izniyle insalahh biseyi yoktur..eger bu yüzden aldirmayı düsünmüyorsan amniyosentez de yaptirma ..rabbim bebegine şifa versin
Oglunuzun saglikli dogmasina cok sevindim Allah uzun omurler nasip etsin paylastiginiz icin tesekkurler moral oldu banadaBir sıralama yapıyorlar. Önce detaylı ultrason sonra da amniyon sıvısı. Fakat usg de sorun olmadığından emin olunca diğerini yaptırmaya gerek duymuyorlar. Ben folik asit kullanamamıştım hamilelikte. Değerin Yuksek çıkması ona da bağlı olabilir demişti galiba doktorum tam hatırlamıyorum. Bu arada oğlum bu konuda sağlıklı bir şekilde doğdu.
Oglunuzun saglikli dogmasina cok sevindim Allah uzun omurler nasip etsin paylastiginiz icin tesekkurler moral oldu banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?