sebepsiz canim ya herseye bakildi bir sebep yok ama sperm sayisi 3~5 milyonda gidip geliyor neler denedik neler hic artis olmadi tup bebek denemelerimizde var yine olmadi kismet degilmis keske bir mucize olsa hepimiz icin ne dertmis ancak yaşayan bilir..
Tüp bebek denemenizi nerede yaptınız?
3/4 milyon sperm olduğunu söylemişsiniz, olan spermlerde sorun mu var neden tutmadı ki tüp bebek..
Bitkisel yolla arttırmayı denediniz mi ?
Tüp bebek denemenizi nerede yaptınız?
3/4 milyon sperm olduğunu söylemişsiniz, olan spermlerde sorun mu var neden tutmadı ki tüp bebek..
Bitkisel yolla arttırmayı denediniz mi ?
bizimkinin 86 milyonuyla bir şey olmadı biraz daha evinde oturmaya beslenmesine temizliğine dikkat etseydi belki olurdu.nasip diyelim kimisinin sayısı az ama gücü 100 milyona değer olabiliyor o yüzden büyük konuşmak istemiyorum.
Arkadasimin esinde varikosel vardi ameliyat olcakti ben de kendim icin araştırıyordum forumda .Bu bilgiyi buldum ona da soyledim simdi 4 aylik hamile .
bizimkinin 86 milyonuyla bir şey olmadı biraz daha evinde oturmaya beslenmesine temizliğine dikkat etseydi belki olurdu.nasip diyelim kimisinin sayısı az ama gücü 100 milyona değer olabiliyor o yüzden büyük konuşmak istemiyorum.
Canım eşinin kilo problemi falan varsa ona da dikkat et derim..
Herşeyin hayırlısı stress yapmaması lazım eşinin
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz