Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş böyle bi mucize vardır bizde aynı durumdayız çünküKizlar esinde 3 4 milyon sperm olupta normal yoldan hamile kalan oldumu varmi hayatta boyle mucizeler![]()
Burda görmüştüm birkaç kişi eskilerden,inşallah biz de yaşarız o mucizeyi sizin problem ne varikosel mi sebepsiz miKizlar esinde 3 4 milyon sperm olupta normal yoldan hamile kalan oldumu varmi hayatta boyle mucizeler![]()
maalesef canim bu ayda beni mucize fln bulmadi insallah seni bulurİnş böyle bi mucize vardır bizde aynı durumdayız çünkü
herseyi denedik canim artmadi sayi simdide 3ay emodex kullanicak sonra tedaviye basliyacagiz insallahh yüzümüz guler artikk Allah buyukTüp bebek denemenizi nerede yaptınız?
3/4 milyon sperm olduğunu söylemişsiniz, olan spermlerde sorun mu var neden tutmadı ki tüp bebek..
Bitkisel yolla arttırmayı denediniz mi ?
bunuda deneyelim canim tesekkur ederimCanim tüp yaptircaksan bile esine her sabah zeytinyaginda beklemis incir yedir
Arkadasimin esinde varikosel vardi ameliyat olcakti ben de kendim icin araştırıyordum forumda .Bu bilgiyi buldum ona da soyledim simdi 4 aylik hamile .bunuda deneyelim canim tesekkur ederim
sizinki tüp bebekmi canim Allah kucaginiza almayida nasip etsin inşallahbizimkinin 86 milyonuyla bir şey olmadı biraz daha evinde oturmaya beslenmesine temizliğine dikkat etseydi belki olurdu.nasip diyelim kimisinin sayısı az ama gücü 100 milyona değer olabiliyor o yüzden büyük konuşmak istemiyorum.
amin teşekkür ederim.sizinki tüp bebekmi canim Allah kucaginiza almayida nasip etsin inşallah
Canım eşinin kilo problemi falan varsa ona da dikkat et derim..herseyi denedik canim artmadi sayi simdide 3ay emodex kullanicak sonra tedaviye basliyacagiz insallahh yüzümüz guler artikk Allah buyuk