4yıl boyunca...

Bir,once oku oku oku yaradan rabbini adiyla oku ogren ilmini imani bosluktan kurtulursun...iki ,evde kendini daraltma el isi yap taki yap internnetten bir blok kur kendine resimlerini cek cek paylas satin almak isteyenler cikabilir.....diksiyon kursuna git tedavin bitmis konusmana yonelbu ucunu yaparken bir bakmissin ozguvenin yerine gelmis hatta basardikca goruceksin tavan yapmis:)

geçmiş olsun öncelikle,benim de arkadaşımda aynı durum vardı o da sizin gibi bikaç kez ameliyat geçirdi tam olarak düzelmese de konuşması anlayabiliyorduk her dediğini.O da sizin gibi içine kapandı bi dönem okulda bakanlar,aa sana noldu diyenler yüzünden.Ama ondan sonra bi erkek arkadaşı oldu.Onunla,onun sevgisiyle geldi özgüveni yerine,şimdi evliler çok da mutlular,güzel de bir işi var dünya umrunda değil arkadaşımın.İnşallah siz de onun gibi içinde bulunduğunuz bu durumdan bir an önce kurtulursunuz çünkü herşey sizin kafanızda aslında.İnanın o sizi işe almayan insanlar hiçbir sorunu olmayan insanlara da kusur bulup gönderiyorlar.Takmayın kafanızı Allah daha büyük dert vermesin

amin...teşekkür ederim bende sadece bekliyorum hayatımın değişmesini sabırlaa ama yorgunum:)

amin...teşekkür ederim bende sadece bekliyorum hayatımın değişmesini sabırlaa ama yorgunum:)

Lütfen yorulmayın.Burda bikaç arkadaşımız da yazmışlar sağolsunlar böyle bi durumunuz olmasaydı da bi şekilde sizi yıpratacak bişeyler bulurdu insanlar,hayat zaten hiç kimse için kolay değil.hiçbir fiziksel problemi olmayanlar buraya konu açıyorlar herşeyden vazgeçtim depresyondayım ölmek istiyorum diye.Bence sizin önünüzdeki en büyük engel karamsarlığınız,o kara bulutları sizin kendiniz dağıtacaksınız.İş aramaktan hiç vazgeçmeyin yeni yerler yeni insanlar size iyi gelecektir.Ben çok eminim kendinizle ilgili bi takıntınız kalmadığında çevreden gelen ne varsa umrunuzda olmayacak ve çok mutlu olacaksınız

Evde kpss kursuna hazirlan bi yandan da psikolojik tedavi al. Alamiyodan bile bu yonde videolar izle. Kpss yi kazanrsan calisman da engrl kalmaz ve kazandgn parayla pskolojk tedavi alablrsn.

Back
X