5+0 belirtileriniz neler oldu??

cerenssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
41
13
3
35
kızlar selam,

bugün 5+0 olduk gecen hafta keseyi gördüm, 2 hafta sonra kalp atısına cagırdı doktor,
hıcbır belırtım yok sadece karnımın altında bi agrı var arada kasıklarım agrıyo normalmı sizce
siz neler yasadınız

Bende 5+1 oldum bugün
Tek belirtim adet olacakmış gibi his
Alt kasık ağrısı var normalmiş..

Bende 5+1 oldum bugün
Tek belirtim adet olacakmış gibi his
Alt kasık ağrısı var normalmiş..
aa ayınıyız canım :)
aynı agrımı senınde karnın altında rahım agrısımı bu anlamadım, benım goguslerımde şiş ve dokununca acıyo
keseyı nezaman gordun

aa ayınıyız canım :)
aynı agrımı senınde karnın altında rahım agrısımı bu anlamadım, benım goguslerımde şiş ve dokununca acıyo
keseyı nezaman gordun
4+4 de alttan bakıldı çok çok minik göründü bugün tekrar gideceğim bakalım son durum ne olacak

Göğüs dolgunluğu ağrısı çok fazla bende de o kasık ağrıları da devam azalmadı hic suan bile hafif sızılar var

yaa yaz burdan merak ederim bende :)
akıntın varmı peki

Yok bebek görünmedi kesesi göründü bebek icin çok erken 5 hafta nokta kadar kese içinde göremiyoruz

Gebeligimin ilk gununden beridir siddetli kasik agrisi cekiyorum hastanelik bile oldum onun disinda mide bulantisi tiskinti hic bisey olmadi sadece kasik agrisi mahvetti beni suan 5 bucuk aylik olduk arada yine sancilarim oluyo acikcasi

Gebeligimin ilk gununden beridir siddetli kasik agrisi cekiyorum hastanelik bile oldum onun disinda mide bulantisi tiskinti hic bisey olmadi sadece kasik agrisi mahvetti beni suan 5 bucuk aylik olduk arada yine sancilarim oluyo acikcasi
Bende solda şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum . Acaba sizin nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…