Bende 5+1 oldum bugünkızlar selam,
bugün 5+0 olduk gecen hafta keseyi gördüm, 2 hafta sonra kalp atısına cagırdı doktor,
hıcbır belırtım yok sadece karnımın altında bi agrı var arada kasıklarım agrıyo normalmı sizce
siz neler yasadınız
aa ayınıyız canım :)Bende 5+1 oldum bugün
Tek belirtim adet olacakmış gibi his
Alt kasık ağrısı var normalmiş..
4+4 de alttan bakıldı çok çok minik göründü bugün tekrar gideceğim bakalım son durum ne olacakaa ayınıyız canım :)
aynı agrımı senınde karnın altında rahım agrısımı bu anlamadım, benım goguslerımde şiş ve dokununca acıyo
keseyı nezaman gordun
yaa yaz burdan merak ederim bende :)4+4 de alttan bakıldı çok çok minik göründü bugün tekrar gideceğim bakalım son durum ne olacak
Göğüs dolgunluğu ağrısı çok fazla bende deo kasık ağrıları da devam azalmadı hic suan bile hafif sızılar var
var baya beyaz koyu sarımsı yoğun geliyor çoğunluklayaa yaz burdan merak ederim bende :)
akıntın varmı peki
canım gıttın mı doktoravar baya beyaz koyu sarımsı yoğun geliyor çoğunlukla
Evet normal dedicanım gıttın mı doktora
bebek gozuktumuEvet normal dedi
Evet kesesini gördümbebek gozuktumu
sağlıkla gelsin kuzum :)Yok bebek görünmedi kesesi göründü bebek icin çok erken 5 haftanokta kadar kese içinde göremiyoruz
Bende solda şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum . Acaba sizin nasıldıGebeligimin ilk gununden beridir siddetli kasik agrisi cekiyorum hastanelik bile oldum onun disinda mide bulantisi tiskinti hic bisey olmadi sadece kasik agrisi mahvetti beni suan 5 bucuk aylik olduk arada yine sancilarim oluyo acikcasi
Bende aynıyım geçti mi sizin hala aynı mıBende solda şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum . Acaba sizin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?