5+0 kalp atışı ne zaman duyulur

• Konu Sahibi Konu Sahibi plt48
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

plt48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
141
35
48
24
kızlarr 5 haftalık hamileyim acaba kalp atışını ne zaman duyarım

kızlarr 5 haftalık hamileyim acaba kalp atışını ne zaman duyarım
6 haftalıkken filan cnm benim doktorum da bekliyo şuan 6haftalik olmasını daha net duyulur görülür kese bebek filan diye

Benim 6 haftalıktı duyulmuştu. Hoş ben hamile olduğumu bile bilmiyordum😊pcos var bende 3 hamilelik geçirdim hepsini 6/7 haftalık öğrenmiştim

kesin duyulsun diye 7+4 te gitmiştik ❤️ 5+4 de kese görmüştük

Benim doktor 12 haftadan önce kalp dinletmiyor bugün gittim 7+3 te dinletmedi ama gördük çok güzel atıyordu herşey yolundaydı kalp atışı için acele etmemeni öneririm bugün doktorum birşeyler anlattı bana o yüzden bende 12. Haftayı beklicem 🥰

Benim doktor 12 haftadan önce kalp dinletmiyor bugün gittim 7+3 te dinletmedi ama gördük çok güzel atıyordu herşey yolundaydı kalp atışı için acele etmemeni öneririm bugün doktorum birşeyler anlattı bana o yüzden bende 12. Haftayı beklicem 🥰
canım benim bir kürtajım oldu o yüzden senin dediğin gibi olmuyor malasef ☺️

canım benim bir kürtajım oldu o yüzden senin dediğin gibi olmuyor malasef ☺️
Benim doktor da bebek kayıplarını önlemek için dinletmiyor zaten açıklanamayan kalp durmalarını önlemek için dinletmiyorum ve baya önüne geçtim ben hastalarımda pek yasamiyorum bu durumu artık dedi çoğu kadın doğum doktoru bilmediği için erkenden kalp dinletebiliyor bende çok araştırdım doğruluğu kanıtlanmış birşey bu dedi o yüzden ustelemedim bende

Back
X