6 haftalıkken filan cnm benim doktorum da bekliyo şuan 6haftalik olmasını daha net duyulur görülür kese bebek filan diyekızlarr 5 haftalık hamileyim acaba kalp atışını ne zaman duyarım
ilk kontrolum 5+5 keseye bakcak heralde6 haftalıkken filan cnm benim doktorum da bekliyo şuan 6haftalik olmasını daha net duyulur görülür kese bebek filan diye
5+5 çağırdı heralde keseyi görmek için7+2 de duydum
Biz 7. Haftada duymuştukkızlarr 5 haftalık hamileyim acaba kalp atışını ne zaman duyarım
bakalımBiz 7. Haftada duymuştuk
benide 5+5 de çağırdı bakalımkesin duyulsun diye 7+4 te gitmiştik5+4 de kese görmüştüm
Daha ufacık ama zaman su gibi geçiyor.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinbenide 5+5 de çağırdı bakalım
Tabi ilk keseyi görmesi lazım5+5 çağırdı heralde keseyi görmek için
canım benim bir kürtajım oldu o yüzden senin dediğin gibi olmuyor malasefBenim doktor 12 haftadan önce kalp dinletmiyor bugün gittim 7+3 te dinletmedi ama gördük çok güzel atıyordu herşey yolundaydı kalp atışı için acele etmemeni öneririm bugün doktorum birşeyler anlattı bana o yüzden bende 12. Haftayı beklicem
Benim doktor da bebek kayıplarını önlemek için dinletmiyor zaten açıklanamayan kalp durmalarını önlemek için dinletmiyorum ve baya önüne geçtim ben hastalarımda pek yasamiyorum bu durumu artık dedi çoğu kadın doğum doktoru bilmediği için erkenden kalp dinletebiliyor bende çok araştırdım doğruluğu kanıtlanmış birşey bu dedi o yüzden ustelemedim bendecanım benim bir kürtajım oldu o yüzden senin dediğin gibi olmuyor malasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?