• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5:2 diyeti deneyimlerimiz

Pes etme

☆☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1.553
2.813
133
30
Merhaba arkadaşlar hedef 50 kilo adlı topik açmıştım zaten ama burda da oruç günlerimle ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Bir hafta yapınca bile faydası olmuştu ve bugün ikinci haftam oruç günümdeyim şuan pazartesi persembe yapılmasi gerek ama ben musait olduğum iki gün yapmak istiyorum.normal bildiģimiz oruc tutuyorum ben boylelikle nefis terbiyesi de oluyo benim icin.ama sizler istemezseniz normal 500 kalori alırsinız o zamanda aynı şekilde kilo verilir yalnız sağlıkli besleyici tercihlerde bulunmaya özen gösterelim oruc günleri haricide aşırıya kaçmamaya gayret edelim .

Canım ben de az kalori alıyordum ama biriyle konuştum. Dedi ki vücut kıtlık moduna alıyor ve yağları depoluyor. Yağ yakımını durduruyor o zaman dedi vücutta. Ben de korktum. Oruç tutsam bu sefer gün içinde susuz kalıcam. Bi karar veremedim bu mevzuya.. Aslında fazla kilom yok çok. 1-3 kg arası oynasam yeticek.

Canım ben de az kalori alıyordum ama biriyle konuştum. Dedi ki vücut kıtlık moduna alıyor ve yağları depoluyor. Yağ yakımını durduruyor o zaman dedi vücutta. Ben de korktum. Oruç tutsam bu sefer gün içinde susuz kalıcam. Bi karar veremedim bu mevzuya.. Aslında fazla kilom yok çok. 1-3 kg arası oynasam yeticek.
Dogrudur canım ama ben Yatana kadar su iciyorum 2 lt yi tamamlıcam . Birde benim icin zor olmuyo ama yinede kimseye yapin demem bünye meselesi sonucta herkes kendine iyi gelecek yöntemleri bulmali.bende anladim ben en iyi bu şekilde kilo verebiliyorum o yüzden devamm:KK55:

Eveeet ilk günkü oruc günüm gayet rahat gecti menümde ıspanak ve tavuk göğsü eti vardi bir kepcede corba vee sirkeli yesillikli bir salata .sanirım 500 kalori civarındadır .tek problemim normalde de sindirim sorunum oluyo bazen ve yine oyle olursa nasıl baş edebilirim önerisi olan varmı. Kabızlık sorununa ne iyi gelir sadece bu problemi aşmam lazim yoksa bu sekilde her hafta 2 yada 3 gun oruc gunu yaparsam kilolar bir güzel gidecek insallah

Kayisi, incir, lahana ,yesil cay, form cay (bagirsak tembelligi yapiyor)
Bana dr um bir hap vermisti ilac degil jel bagirsaklari kaplayip kolay diskilamayi sagliyor bayagi ise yaramisti

Kayisi, incir, lahana ,yesil cay, form cay (bagirsak tembelligi yapiyor)
Bana dr um bir hap vermisti ilac degil jel bagirsaklari kaplayip kolay diskilamayi sagliyor bayagi ise yaramisti
Evet canim biliyorum o tarz caylari cok nadir iciyorum . Insallah bir sekilde bu problemden kurtulurum.cunku zayiflamada cok onemli ,sindirim bozuklugu kotü etkiliyo :(

Bugun de oruc gunumdu bu hafta da 2 gunu tamamladim (menumde domatesli sehriye pilavi ve biraz et yaninda cacık vardi kalorisine bakmayi unuttum.)neyse haftaya gorusmek uzere insallah birkac haftaya guzel sonuclar elde ederim sporla kalınn;)

Tatil sonunda tekrar burada paylaşim yapcam insallah. gorusmek uzere :KK36:

Eveeet ilk günkü oruc günüm gayet rahat gecti menümde ıspanak ve tavuk göğsü eti vardi bir kepcede corba vee sirkeli yesillikli bir salata .sanirım 500 kalori civarındadır .tek problemim normalde de sindirim sorunum oluyo bazen ve yine oyle olursa nasıl baş edebilirim önerisi olan varmı. Kabızlık sorununa ne iyi gelir sadece bu problemi aşmam lazim yoksa bu sekilde her hafta 2 yada 3 gun oruc gunu yaparsam kilolar bir güzel gidecek insallah
kefir içmeyi deneyebilirsiniz günde 1 bardak yeterli olacaktır.

Merhaba ben geldim reglim biter bitmez hafta da 2 gun oruc tutmaya devam etcem insallah

Back
X