5+2 gebeyim ama hiç belirtim yok

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba kızlar yaşadığım durum normal mi ? 2 hafta sonra görmeye gideceğiz insallah

E daha çok yeni adetiniz yeni gecikmiştir. Belirtiniz olmaması normal.. Neden sorun ettiniz bunu

Belirti olmayınca insan korkuyor sanki var mı yok mu diye biliyorum saçma ama öyle işte :/
Bazıları 0 belirti ile başlıyor. Benim sizin haftalarınızda kasik ağrılarım ve bulantım başlamıştı ama pek çok kişide ne ağrı ne bir şey olmuyor, rahat geçiyor

3 aydan sonra ben de çok rahatlamistim çok şükür. Şimdi 5 bitti 6 nın içindeyim ve hamileliğin balayı diyorlar ya o dönemdeyim darısı son 3 aya inşallah
Hadi bakalım canım hayırlısıyla
Bende 0 belirti ovulasyon testi sürekli koyu çıkıyordu diye süphelenip test almıstım yoksa öğrenmezdim

Hadi bakalım canım hayırlısıyla
Bende 0 belirti ovulasyon testi sürekli koyu çıkıyordu diye süphelenip test almıstım yoksa öğrenmezdim
Canım pikten sonra silikleşip koyulaşıp öyle mi devam etti yoksa pikten sonra hep koyu mu devam etti ayrıntılı bilgi verir misin ?

Canım pikten sonra silikleşip koyulaşıp öyle mi devam etti yoksa pikten sonra hep koyu mu devam etti ayrıntılı bilgi verir misin ?
Siliklesiyor önce . Çünkü çatlıyor , sonra hamile kalıyorsun ve yeniden koyulasiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…