5+2 gebeyim ama hiç belirtim yok

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba kızlar yaşadığım durum normal mi ? 2 hafta sonra görmeye gideceğiz insallah

E daha çok yeni adetiniz yeni gecikmiştir. Belirtiniz olmaması normal.. Neden sorun ettiniz bunu

Belirti olmayınca insan korkuyor sanki var mı yok mu diye biliyorum saçma ama öyle işte :/
Bazıları 0 belirti ile başlıyor. Benim sizin haftalarınızda kasik ağrılarım ve bulantım başlamıştı ama pek çok kişide ne ağrı ne bir şey olmuyor, rahat geçiyor

3 aydan sonra ben de çok rahatlamistim çok şükür. Şimdi 5 bitti 6 nın içindeyim ve hamileliğin balayı diyorlar ya o dönemdeyim 😂 darısı son 3 aya inşallah
Hadi bakalım canım hayırlısıyla
Bende 0 belirti ovulasyon testi sürekli koyu çıkıyordu diye süphelenip test almıstım yoksa öğrenmezdim 😀

Hadi bakalım canım hayırlısıyla
Bende 0 belirti ovulasyon testi sürekli koyu çıkıyordu diye süphelenip test almıstım yoksa öğrenmezdim 😀
Canım pikten sonra silikleşip koyulaşıp öyle mi devam etti yoksa pikten sonra hep koyu mu devam etti ayrıntılı bilgi verir misin ?

Canım pikten sonra silikleşip koyulaşıp öyle mi devam etti yoksa pikten sonra hep koyu mu devam etti ayrıntılı bilgi verir misin ?
Siliklesiyor önce . Çünkü çatlıyor , sonra hamile kalıyorsun ve yeniden koyulasiyor canım

Back
X