5+2’de kalp atışı?

nanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
597
1.046
113
Hanımlar tüp bebekle hamile kaldım 3. Gün embriyosuydu. doktor Cuma günü çağırmıştı ben 2 gün önce geldim. Geçen hafta yani 5 gün önce keseyi görmüştük. Ama kalp atışını duyamadık. Yolk sac olusmaya başlamış haftaya Çarşamba gel dedi. 5+2 de normal mi duymamak? Vajinal ultrasonla bakıldı

Cok normal canim daha bebek gorunmemis ki kalp duyulmaz.. ben 6+0 da duydum kalbi tup bebegim

8. Haftada bile anca duyanlar var burda merak etme hem çok çok erken

6. Haftada duyarsın canım hayırlıca ınslalah sag salim 😍bizde tup bebeğiz 6 da duymustuk 🤰

Hanımlar tüp bebekle hamile kaldım 3. Gün embriyosuydu. doktor Cuma günü çağırmıştı ben 2 gün önce geldim. Geçen hafta yani 5 gün önce keseyi görmüştük. Ama kalp atışını duyamadık. Yolk sac olusmaya başlamış haftaya Çarşamba gel dedi. 5+2 de normal mi duymamak? Vajinal ultrasonla bakıldı
Bebisin hayirli olsun 🙂 daha cok erken benimkisi normal gebelik olmasina ragmen kalp atislarini 6+3 te vajinal muayene ile duyduk 😊

merhaba canım tüp bebeğini nerede yaptırdın

bende 7+1de duydum canım çok normal şuan için hatta ben 5+2 de keseyi bile görememiştim

Bende 5+2 gibi keseyi ve bebegi gorduk. 6+2-6+4 gibiydi kalp atisini duyduk. Vajinal
Muayene

Back
X