5+3 5+0 hangisine inanim .

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Kızlar bugün hastaneye gittim karindqn 5+3 günlük dedi. Geçen hafta gittim .Altan muayne 6+0 dedi anlqmqdim .birde kese boyutu 15 mm olmuştu .geçen hafta 10.5 kesede büyümüş ama şuan 7 haftalık olmam lazım. Doktor bir öyle diyor bir böyle diyor ama farklı doktora gittim bugün olanı. 5+3 .büyümüş olan kese küçük olan kesede 6+0 günlük vajinal muayene

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-17-14-31-23-121_com.google.android.apps.photos.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2023-07-12-15-05-56-505_com.google.android.apps.photos.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 58
Çok karışık anlatmışsınız cümleleri . Ama anladığım kadarıyla yorumlayım farklı yerlere gittiğiniz için ölçüm ve cihazlar farklı olabilir çok takılmayın güvendiğiniz tek bir doktorla ilerleyin ve hep onun ölçümlerini baz alım

Aynı doktora insan pek randevu bulamıyor biraz zaman geçsin dedim öyle gideyim dedim artık .her gitttim doktor bir şey söylüyor.

Aynı doktora insan pek randevu bulamıyor biraz zaman geçsin dedim öyle gideyim dedim artık .her gitttim doktor bir şey söylüyor.
Aynı cihazla farklı doktorlar ölçtüğünde bile farklı sonuçlar alırsınız. Ya da aynı doktor farklı cihazlarda yapılan ölçümlerde farklı olur. Bunun en temel sebebi bebek henüz küçük bir susam tanesi ve alabildikleri ölçümlere göre tahmini haftayı veriyorlar. Haftalarınız ilerleyip bebek büyüdükçe gerçek haftanızı öğrenirsiniz. Şimdilik son adet tarihinize göre olan haftanızı baz Alın. Benim mesela 17.haftadan beri kafa çapı, uyluk kemiği ve karın ölçüsü ölçümlerine göre bebeğim kesin 1 hafta önde. Bugün ayrıntılıda da bunu teyit etmiş olduk. Sonraki kontrolde yüksek ihtimalle son adet tarihimi değiştirip doğum tarihimi bir hafta öne çekecekler.

5 ile 5+3 arasinda milim bile olmayabilir bu haftalarda cihazi gectim .ayni insan 5 dakika aralikli olcse yine boyle cikar surekli doktora gitmemek lazim ayda bir ayni doktora gidin

Son adet tarihime göre 8 haftalık falan çıkıyor ama geç yumurtladim. O yüzden sürekli gidiyorm küçük diyorlar bir süre gitmicem bebek buyuyene kadar hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim

5 ile 5+3 arasinda milim bile olmayabilir bu haftalarda cihazi gectim .ayni insan 5 dakika aralikli olcse yine boyle cikar surekli doktora gitmemek lazim ayda bir ayni doktora gidin
3 hafta üs üste gittim. Artık gitmicem zaman girsin araya belki o zamana kadar biraz daha buyur . teşekkür ederim sağolun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…