5+3. haftada gebelik kesem gorunmuyor

Kamdess

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
6
2
16
33
Merhaba,
Ben ilk hamileligimi yaşıyorum. Regl tarihim 3 gün gecikince kan testinde beta hcg 237 çıktı. Kese görünmedi.
1 hafta sonra tekrar geldim, beta hcg 497 çıktı ve kese hem vajinal yoldan hem normal ultrasondan görünmedi. Beta hcg artışı yavasmis.
Dis gebelik olabilir dedi doktor, sağlıksız bir gebelik gibi duruyor dedi.
Rahim kalinlasmis ve hiç kanamam veya anormal ağrı yaşamadım.
Bu durumu daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz? Çok üzülüyorum.

Merhaba,
Ben ilk hamileligimi yaşıyorum. Regl tarihim 3 gün gecikince kan testinde beta hcg 237 çıktı. Kese görünmedi.
1 hafta sonra tekrar geldim, beta hcg 497 çıktı ve kese hem vajinal yoldan hem normal ultrasondan görünmedi. Beta hcg artışı yavasmis.
Dis gebelik olabilir dedi doktor, sağlıksız bir gebelik gibi duruyor dedi.
Rahim kalinlasmis ve hiç kanamam veya anormal ağrı yaşamadım.
Bu durumu daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz? Çok üzülüyorum.
Değerin artış çok az canım. Sanırım sağlıksız gibi duruyor inşallah değildir ama. Ne dedi tam doktor ne zaman gideceksin tekrar

Değerin artış çok az canım. Sanırım sağlıksız gibi duruyor inşallah değildir ama. Ne dedi tam doktor ne zaman gideceksin tekrar
4 gün sonra tekrar bakalım dedi. Duruma göre ya rahim içini temizlerim ya da dış gebelik için iğne yaparız dedi.

4 gün sonra tekrar bakalım dedi. Duruma göre ya rahim içini temizlerim ya da dış gebelik için iğne yaparız dedi.
Canım 2 günde 3 kat artması gerekirdi değerin birde 5. Haftada artık kesenin görğnmesi lazım . 1000 üstü değerde vajinal yoldan kese görünüyor normalde. Üzülme daha ilk hamileleiğin ayrıca Allahtan umut kesilmez bebek sana tutunur inş. Eğer dış geveliksede tüplere yerleştiyse değerlerin yükselmeden farketmen önemli

Canım 2 günde 3 kat artması gerekirdi değerin birde 5. Haftada artık kesenin görğnmesi lazım . 1000 üstü değerde vajinal yoldan kese görünüyor normalde. Üzülme daha ilk hamileleiğin ayrıca Allahtan umut kesilmez bebek sana tutunur inş. Eğer dış geveliksede tüplere yerleştiyse değerlerin yükselmeden farketmen önemli
Pardon 3 yazmışım 2 günde 2 kat

Bugün 12. günüm. Doktora gittikten hemen sonra kanamam başladı. Hcg seviyem 60'a düştü.
Bu süreçte çok üzüldüm, dis gebelik mi yoksa bebeğim mi düşecek diye.
İlk gebeliklerde vücut kabul etmeyebiliyormus, bu kimyasal gebelik oluyormuş. Kanda gebelik çıkıyor ama embriyo rahime düşmüyor.
Bunu bir sonraki çocuğa hazırlık gibi düşünmek lazımmış.
En iyi ihtimal hiçbir ilaç vs gerek kalmadan kendiliğinden kanamanın olması.
Sanırım buna şükrettim, dilerim kimse bu zor süreci yaşamaz. İnşallah Allah herkese sorunsuz hamilelikler nasip eder. Hoscakalin.

Bugün 12. günüm. Doktora gittikten hemen sonra kanamam başladı. Hcg seviyem 60'a düştü.
Bu süreçte çok üzüldüm, dis gebelik mi yoksa bebeğim mi düşecek diye.
İlk gebeliklerde vücut kabul etmeyebiliyormus, bu kimyasal gebelik oluyormuş. Kanda gebelik çıkıyor ama embriyo rahime düşmüyor.
Bunu bir sonraki çocuğa hazırlık gibi düşünmek lazımmış.
En iyi ihtimal hiçbir ilaç vs gerek kalmadan kendiliğinden kanamanın olması.
Sanırım buna şükrettim, dilerim kimse bu zor süreci yaşamaz. İnşallah Allah herkese sorunsuz hamilelikler nasip eder. Hoscakalin.
Çok şükür müdaheleye iğneye gerek kalmadan, size zarar vermeden geçip gitmiş bu durum 🙏 Çok geçmiş olsun. Bi dahaki sağlıkla kucağınıza alacağınız bir gebelik olur inşallah 🙏

Back
X