Şöyle bugğn sabah doktora gittim , güzel haberler alırsam bebeğim için en güzel hediye bu sıgarayı bırakmak dedim. Muayenede kese gözüktğ ve çok duygulandım. Geçen sene ben bebeğimi kaybettim. Ve bugün ikinci bebeğimi gördüm duygulandım .. doktora dedim ben çok sevindim ama çok ta korkuyorum ve sıgara içiyorum . Sigara yı azalt vs demiycem dedi sigarayı kesmen lazım bu açık söylüyorum bebeğini öldürür dedi şok oldum. Çıktkm hastaneden son sıgaramı yaktım ve izmaritini atmadım . Üstüne tarih attım ve bebeğimi kucağıma alana kadar her canım istediğinde izmariti koklicam . Kafada bitiyor inan bana . İstesen olur . Ve bebeklerimiz herşeye değer. Kendim için bırakmadım sıgarayı . Onun için bıraktım . Darısı sana
Şöyle bugğn sabah doktora gittim , güzel haberler alırsam bebeğim için en güzel hediye bu sıgarayı bırakmak dedim. Muayenede kese gözüktğ ve çok duygulandım. Geçen sene ben bebeğimi kaybettim. Ve bugün ikinci bebeğimi gördüm duygulandım .. doktora dedim ben çok sevindim ama çok ta korkuyorum ve sıgara içiyorum . Sigara yı azalt vs demiycem dedi sigarayı kesmen lazım bu açık söylüyorum bebeğini öldürür dedi şok oldum. Çıktkm hastaneden son sıgaramı yaktım ve izmaritini atmadım . Üstüne tarih attım ve bebeğimi kucağıma alana kadar her canım istediğinde izmariti koklicam . Kafada bitiyor inan bana . İstesen olur . Ve bebeklerimiz herşeye değer. Kendim için bırakmadım sıgarayı . Onun için bıraktım . Darısı sana ♥
Insallah amin cok sey denedim olmadı bir turlü. Yarın bir gün hamile oldugumu ögrensem o zaman ne yapıcam diyorum sürekli. Tesekkur ederim cevabin icin. Allah sağlicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Insallah amin cok sey denedim olmadı bir turlü. Yarın bir gün hamile oldugumu ögrensem o zaman ne yapıcam diyorum sürekli. Tesekkur ederim cevabin icin. Allah sağlicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Benim doktor alttan muayene etti gördü . Ama üstten muayene etseydi görmemeye bilirdi beta 2.000 lerde çünkü ancak alttan gözükür. Demem o ki karından bakınca görmüyorsa sakın tedirgin olmayın gayet normal
Benim doktor alttan muayene etti gördü . Ama üstten muayene etseydi görmemeye bilirdi beta 2.000 lerde çünkü ancak alttan gözükür. Demem o ki karından bakınca görmüyorsa sakın tedirgin olmayın gayet normal
Merhaba bende hamile olduğumu anladığım an bıraktım sigarayı 12 gündür içmiyorum. Aklima geliyor ama içinde bir canlı var bunu ona yapamam diyip içmiyorum. Benim de 5+1 geç döllenme tüp bebek. Benim de sanirim tam emin olmamakla birliktr 5mm gibi