Korkmana gerek yok progesteron ile alakalidir yerlesme kanamasi 6 haftaya kadar olabiliyor fakat dr sana fitil vermesi lazim bebek zaten 6 ci haftada kesede gelismeye başlıyorMerhaba arkadaşlar fikirlerinize ve tecrübelerinizi ihtiyacim var.ben 5+3 hamileyim bugün doktora gittim ultroson muane etti kesen oluşmuş sağlıklı dedi.ama bebeği vs göremedi çok yeni dedi.fakat ben bugün akşam üzeri lavaboda peceteye kahverengi yapışkan bı lekelenme farkkettim iki kere geldi peceteye sonra yattım uyudum bı kaç saat sonra bı kaç saat sonra bı kere daha geldi .daha da gelmedi bunin sebebi nedir yerleşme lekelenme şöyle alakası varmı o adetten önce degilmiydi?
Allah razı olsun yorumun için ben 3 ay öncesinde düşük yapmıştım ondan da kahverengi gelip sonra kanama olmuştu ondan korktum .ama şuan bişey yok bekliyim benHamilelikte ilk haftalar kahve lekelenmeler normal sayılıyor canım. Miktarı coğalirsa doktoruna muhakkak danış ilaç verir.
Bu dediğiniz progestrronu çok duydum ama önceki dusugumdede böyle oldu ama kaç doktora gittim hiç biri bı ilaç vermemişti .buda böyle olur diye korkuyorum açıkçasıKorkmana gerek yok progesteron ile alakalidir yerlesme kanamasi 6 haftaya kadar olabiliyor fakat dr sana fitil vermesi lazim bebek zaten 6 ci haftada kesede gelismeye başlıyor
Özele git canim benim yada peritanoloji doktoruna git onlar ilgileniyor asil normal kadin doğum doktorları pek sallamiyorlarBu dediğiniz progestrronu çok duydum ama önceki dusugumdede böyle oldu ama kaç doktora gittim hiç biri bı ilaç vermemişti .buda böyle olur diye korkuyorum açıkçası
Öyle yapicam ben haftaya özele giderim dedim bugün devlete gitmiştim sadece kese gördü Altan muane etseydim daha da görürdüm ama bizde o aletler yok dedi .bide onların ultroson ciktisina göre 7+1 gözüküyor neden diye sorduğumda bebek olusunca bakarız dedi onu da anlamadimÖzele git canim benim yada peritanoloji doktoruna git onlar ilgileniyor asil normal kadin doğum doktorları pek sallamiyorlar
Benimde artik kadin dogumcularla işim yok bebegimi onlar yüzünden kaybettim artık isim peritanoloji hem takip ediyor gebelik boyunca hemde riskli gebelik uzmani yani bı üst segment diyebilirizBu dediğiniz progestrronu çok duydum ama önceki dusugumdede böyle oldu ama kaç doktora gittim hiç biri bı ilaç vermemişti .buda böyle olur diye korkuyorum açıkçası
Sen peritanolojiye git riske atma kendiniÖyle yapicam ben haftaya özele giderim dedim bugün devlete gitmiştim sadece kese gördü Altan muane etseydim daha da görürdüm ama bizde o aletler yok dedi .bide onların ultroson ciktisina göre 7+1 gözüküyor neden diye sorduğumda bebek olusunca bakarız dedi onu da anlamadim
Bunu gerçekten ilk defa duydum peki muaneyi alttanmi yapıyorlar üstten miBenimde artik kadin dogumcularla işim yok bebegimi onlar yüzünden kaybettim artık isim peritanoloji hem takip ediyor gebelik boyunca hemde riskli gebelik uzmani yani bı üst segment diyebiliriz
Aslinda peritanoloji dedigim kadin dogumcularin üstü yani alanlarinda riskli gebelik uzmanligi almis kisilerdir bu doktorlar normal jinekologlara gore daha bilgilidirler hangi testlere bakacaklar bebege nasil bakacaklar östrojen progesteron dengesizligimi var daha kapsamli bakiyorlar diger doktorlara gore ve doğum yapana kadar seni takibe aliyorlar riskli durumlarda hemen mudehale ediyorlarBunu gerçekten ilk defa duydum peki muaneyi alttanmi yapıyorlar üstten mi
Teşekkür ederim hanımefendi bilgileriniz için .Aslinda peritanoloji dedigim kadin dogumcularin üstü yani alanlarinda riskli gebelik uzmanligi almis kisilerdir bu doktorlar normal jinekologlara gore daha bilgilidirler hangi testlere bakacaklar bebege nasil bakacaklar östrojen progesteron dengesizligimi var daha kapsamli bakiyorlar diger doktorlara gore ve doğum yapana kadar seni takibe aliyorlar riskli durumlarda hemen mudehale ediyorlar
Rica ederim benimde yolum peritanoloji asla normal doktora gitmem ama aslaTeşekkür ederim hanımefendi bilgileriniz için .
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah seninde gönlüne göre versinRica ederim benimde yolum peritanoloji asla normal doktora gitmem ama asla
Amin bende beklemedeyimHakkımızda hayırlısı olsun Allah seninde gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?