5+3 kahverengi lekelenme

Elseha

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
89
43
3
33
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ve tecrübelerinizi ihtiyacim var.ben 5+3 hamileyim bugün doktora gittim ultroson muane etti kesen oluşmuş sağlıklı dedi.ama bebeği vs göremedi çok yeni dedi.fakat ben bugün akşam üzeri lavaboda peceteye kahverengi yapışkan bı lekelenme farkkettim iki kere geldi peceteye sonra yattım uyudum bı kaç saat sonra bı kaç saat sonra bı kere daha geldi .daha da gelmedi bunin sebebi nedir yerleşme lekelenme şöyle alakası varmı o adetten önce degilmiydi?

Hamilelikte ilk haftalar kahve lekelenmeler normal sayılıyor canım. Miktarı coğalirsa doktoruna muhakkak danış ilaç verir.

Korkmana gerek yok progesteron ile alakalidir yerlesme kanamasi 6 haftaya kadar olabiliyor fakat dr sana fitil vermesi lazim bebek zaten 6 ci haftada kesede gelismeye başlıyor

Hamilelikte ilk haftalar kahve lekelenmeler normal sayılıyor canım. Miktarı coğalirsa doktoruna muhakkak danış ilaç verir.
Allah razı olsun yorumun için ben 3 ay öncesinde düşük yapmıştım ondan da kahverengi gelip sonra kanama olmuştu ondan korktum .ama şuan bişey yok bekliyim ben

Korkmana gerek yok progesteron ile alakalidir yerlesme kanamasi 6 haftaya kadar olabiliyor fakat dr sana fitil vermesi lazim bebek zaten 6 ci haftada kesede gelismeye başlıyor
Bu dediğiniz progestrronu çok duydum ama önceki dusugumdede böyle oldu ama kaç doktora gittim hiç biri bı ilaç vermemişti .buda böyle olur diye korkuyorum açıkçası

Bu dediğiniz progestrronu çok duydum ama önceki dusugumdede böyle oldu ama kaç doktora gittim hiç biri bı ilaç vermemişti .buda böyle olur diye korkuyorum açıkçası
Özele git canim benim yada peritanoloji doktoruna git onlar ilgileniyor asil normal kadin doğum doktorları pek sallamiyorlar

Özele git canim benim yada peritanoloji doktoruna git onlar ilgileniyor asil normal kadin doğum doktorları pek sallamiyorlar
Öyle yapicam ben haftaya özele giderim dedim bugün devlete gitmiştim sadece kese gördü Altan muane etseydim daha da görürdüm ama bizde o aletler yok dedi .bide onların ultroson ciktisina göre 7+1 gözüküyor neden diye sorduğumda bebek olusunca bakarız dedi onu da anlamadim

Benimde artik kadin dogumcularla işim yok bebegimi onlar yüzünden kaybettim artık isim peritanoloji hem takip ediyor gebelik boyunca hemde riskli gebelik uzmani yani bı üst segment diyebiliriz

Sen peritanolojiye git riske atma kendini

Benimde artik kadin dogumcularla işim yok bebegimi onlar yüzünden kaybettim artık isim peritanoloji hem takip ediyor gebelik boyunca hemde riskli gebelik uzmani yani bı üst segment diyebiliriz
Bunu gerçekten ilk defa duydum peki muaneyi alttanmi yapıyorlar üstten mi

Bunu gerçekten ilk defa duydum peki muaneyi alttanmi yapıyorlar üstten mi
Aslinda peritanoloji dedigim kadin dogumcularin üstü yani alanlarinda riskli gebelik uzmanligi almis kisilerdir bu doktorlar normal jinekologlara gore daha bilgilidirler hangi testlere bakacaklar bebege nasil bakacaklar östrojen progesteron dengesizligimi var daha kapsamli bakiyorlar diger doktorlara gore ve doğum yapana kadar seni takibe aliyorlar riskli durumlarda hemen mudehale ediyorlar

Teşekkür ederim hanımefendi bilgileriniz için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…