- 30 Haziran 2025
- 576
- 365
- 18
- Konu Sahibi belirsizliklericinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz çok erken ben 6+5 gün görmüştümKızlar sizce boş mu yoksa erken mi daha çok tedirginim
İnsallah ya önceki gebeliğim boştu kürtaj oldum bunda da bir sey görünmeyince korktumHenüz çok erken ben 6+5 gün görmüştüm
ilk keseyi kontrol ediyorlar 2 hafta sonra da kalp atışı ve bebek için çağırıyorlar hayırlı olsun![]()
Endişe etmeyin inşallah görürsünüz benim kız kardeşim 8. Haftada görülmüştü geç olabiliyormuş vajinal daha erken fark ediliyor hatta benim vajinal bakmışlardı galiba görmek içinİnsallah ya önceki gebeliğim boştu kürtaj oldum bunda da bir sey görünmeyince korktum
Benimde vajinal bakıldıEndişe etmeyin inşallah görürsünüz benim kız kardeşim 8. Haftada görülmüştü geç olabiliyormuş vajinal daha erken fark ediliyor hatta benim vajinal bakmışlardı galiba görmek için
Önceden boş gebeliğim olduğu icin tedirginim6+0 da hem kese hem kalp atışı duymuştum. Sabırlı olun![]()
Umarım bu sefer sans sizden yana olurÖnceden boş gebeliğim olduğu icin tedirginim
Daha küçük gibi duruyor, gereksiz stres yapmayın gelişimi için stres zararlı. Vardır Allahın izniyle sağlıkla gelsin. Dikkat edin kendinizeKızlar sizce boş mu yoksa erken mi daha çok tedirginim
İnşallahDaha küçük gibi duruyor, gereksiz stres yapmayın gelişimi için stres zararlı. Vardır Allahın izniyle sağlıkla gelsin. Dikkat edin kendinize
Keseyi mi 6+5 te görmuştünüz, vajinal mi karindan mi bakilmistiHenüz çok erken ben 6+5 gün görmüştüm
ilk keseyi kontrol ediyorlar 2 hafta sonra da kalp atışı ve bebek için çağırıyorlar hayırlı olsun![]()
Belli oldu mi sizin? Benim de 6+4 suan, yakınız sanirim, bende kese göründü ama içinde embriyo görünmediKızlar sizce boş mu yoksa erken mi daha çok tedirginim
6+1de gördüm şükür yarında kalp duymaya gidicemBelli oldu mi sizin? Benim de 6+4 suan, yakınız sanirim, bende kese göründü ama içinde embriyo görünmedi