5+3 te kalp sesi duyulamadı.

Belki1Gun87

Bebeğim, annen seni kocaman seviyoo...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
132
37
53
Kızlar bugün randevum vardı. Dr um üstten muayene etti ve güzel yerleşmiş kesen , boyutunda batına uyumlu 5+3 günlük dedi. Yalnız kalp sesini duyamadık.3 gün sonraya randevu verdi.Buarada 10/1 ihtimal ölü gebelik olailirmiş dedi çok kötüyüm. Ne düşümeceğimi bilemiyorum. Bizim cihazlar çok iyi değil belki ondandır dedi, alttan mikrop kapabilirsin bakmayalm dedi. Allahım bu 3 gün nasıl geçecek? Benim durumumu yaşamış olan var mı ? :(((

Kızlar bugün randevum vardı. Dr um üstten muayene etti ve güzel yerleşmiş kesen , boyutunda batına uyumlu 5+3 günlük dedi. Yalnız kalp sesini duyamadık.3 gün sonraya randevu verdi.Buarada 10/1 ihtimal ölü gebelik olailirmiş dedi çok kötüyüm. Ne düşümeceğimi bilemiyorum. Bizim cihazlar çok iyi değil belki ondandır dedi, alttan mikrop kapabilirsin bakmayalm dedi. Allahım bu 3 gün nasıl geçecek? Benim durumumu yaşamış olan var mı ? :KK43:((
6 Haftadan sonra duyulur zaten kalp atışları stres yapıp bebeğini üzme..tatmin olmadıysan başka bir doktora git derim canım..

6.haftan bitmeden kalp sesi duyulamaz kiiii 6.haftadan sonrada genelde vajinal duyulabilir. 7.haftadan sonra karindan duyulabilir. Sakiiiiiinnnnn kendini uzme. 1 hafta daha bekle ve baska doktora git. 3gun sonra bosuna gidip de aklini karistirma derim cnm. Ben seni cok iyi hatirliyrm.

Ben 6+3de vajinal duydum kalp atisini. 5+5de sadece kese vardi karindan bakilinca ki kese 16.9mm di. Kese 25mm olmadan karindan bebek ve kalp atisini goremezsiniz zaten.

Sağolun kızlar ya Allah razı olsun. Öncesinde gebe kalamama stresi, şimdi de bunlar çok canımı sıktı. Aslında kaliteli cihazlarda erken duyulabiliyormus ama nerde ne var bilmiyorum. Neyse sabır inşallah Allah sonumuzu hayır etsin.

Cok erkeeeeennnn
bebege ruh 40. Gun verilir. Bu da 6. Hafta demek ki hemen de duyulmaz hele de karindan. Sabret gayet sahlikli bir gebeligin olacak ins.

Cok erkeeeeennnn
bebege ruh 40. Gun verilir. Bu da 6. Hafta demek ki hemen de duyulmaz hele de karindan. Sabret gayet sahlikli bir gebeligin olacak ins.

İnşallah canım moral oldunuz bana.Allah razı olsun. Hepimiz sağ salim evlatlarımızı kucagimiza aliriz inşallah.

Back
X