5+3 te yogun agrı

• Konu Sahibi Konu Sahibi mda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mda

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
1.870
2
356
Aydın
Bora bey merhaba
biz 9 senelik evliyiz. çok denememize ragmen çocuk sahibi olamadık son 4 yıl içerisindede pek çok yönte denedik. 2 aşılama 3 tüp bebek bende amh 0,2 eşimdede hareket ve sayı problemi vardı , taki son denememizde ekim ayında hamile kaldım fakat 7+2 de kanama ve agrı ile düşük yaptım kürtaj oldum. fakat kanama ömcesi ne agrı ne bunatı hiç bir şeyim yoktu. bu süreçte 3 ay korunduk şimdi kendiliğinden şaşırtıcı bir şekilde hamile kaldım şu an 5+3 teyiz kanamam yok ama agrılarım var gündüz olan agrılar beni çok rahatsız etmesede gece en az 1-2 defa bazen 4-5 kez agrı ile uyanıyorum agrılarım nitelik olarak gaz ve büyük tuvalet varmış hissi veriyor. bu sıradada kasıklarımda büyük yanma ve gerilmeler hisediyorum. dokorum görünen bir problem olmadıgını kanama olmadıktan sonra bunların olabilecegini iletti ve günde bir tane olmak üzere progestan igne verdi. Genede aklıma takılmıyor degil bu agrılar ile gene düşük yapamıyım sorusu sürekli aklımda bu agrıların bu kadar şiddetli olması normalmidir.

Bora bey merhaba
biz 9 senelik evliyiz. çok denememize ragmen çocuk sahibi olamadık son 4 yıl içerisindede pek çok yönte denedik. 2 aşılama 3 tüp bebek bende amh 0,2 eşimdede hareket ve sayı problemi vardı , taki son denememizde ekim ayında hamile kaldım fakat 7+2 de kanama ve agrı ile düşük yaptım kürtaj oldum. fakat kanama ömcesi ne agrı ne bunatı hiç bir şeyim yoktu. bu süreçte 3 ay korunduk şimdi kendiliğinden şaşırtıcı bir şekilde hamile kaldım şu an 5+3 teyiz kanamam yok ama agrılarım var gündüz olan agrılar beni çok rahatsız etmesede gece en az 1-2 defa bazen 4-5 kez agrı ile uyanıyorum agrılarım nitelik olarak gaz ve büyük tuvalet varmış hissi veriyor. bu sıradada kasıklarımda büyük yanma ve gerilmeler hisediyorum. dokorum görünen bir problem olmadıgını kanama olmadıktan sonra bunların olabilecegini iletti ve günde bir tane olmak üzere progestan igne verdi. Genede aklıma takılmıyor degil bu agrılar ile gene düşük yapamıyım sorusu sürekli aklımda bu agrıların bu kadar şiddetli olması normalmidir.

Gözünüz aydın. İnşallah bu gebelik doğumla sonuçlanacak. Sizin için dua edeceğim. Kaybettiğiniz bebekte ağrı olmadan düşük başlamış. Yani ağrı olmaması en azından düşük açısından bir şey ifade etmiyor. Aslında kanama da öyle. Ağrı gebelik sürecinde olabiliyor ve bir şey göstermiyor. Sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim...

çok teşekkürler sanırım iş yerinden 2-3 hafta izin alıp dinlensem daha iyi olur , işte önceki tecrübemizin acı sonlanması bizleri fazlası ile tedirgin yapıyor. Benki geceleri uykum çok agırdır. davul çalsanız uyanmam ama bu beni uyandıracak nitelikteki şiddetli agrılardan korkmuştum içimi ferahlattınız.

Bora bey merhaba

Mda'cım çokkk sevindimm. Resmen mucizen gelmişş :) Ağrılarına takılmamaya çalış. Hamileliğin ilk başlarında bu ağrılarından çok fazla şikayetçi olan arkadaşlarımız var. Bizim merkezden bir arkadaş için dr'u kasıklarında bacaklarında oluşan çok şiddetli ağrıları için magnezyum ilacı vermişti. Çok rahatlamıştı . Onunla ilgili bir durummudur bilmiyorum ama en azından dr'una söyleyebilirsin. Sağlıcakla gelsin bebeğin inş. :16: Habersiz bırakma bizi :)

Back
X