5+3 Ultrason tecrübeli arkadaşlar yardım

muallimenedime1989

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
132
42
13
35
Arkadaşlar yukarıda beyaz bir çizgi var bana göre 5+3 ama ultrasona göre 6+1. Yukarıdaki beyaz çizgi nedir kağıtta sadece 13.4 mm gebelik kesesi yazıyor başka bir şey yok. Tecrübeli arkadaşlardan beyaz çizgi ile ilgli bilgi alabilir miyim?
Ayrıca ultrason karından.

Eklentiler

• IMG_20210913_162229.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 82
Gitmekten korkuyorum :)
Tecrübeli arkadaşlardan yorum alıyorum. Çok da sıkıntı olmasa gerek. Cuma gideceğim
Bir hafta oldu galiba bu ultrasondan sonra. O kadar hızlı gelişiyorlar ki bunu gözlemlemiş olurdun.

Sıkıntı oluyor şöyle ki aynı mevzuyla ilgili birden çok konu açmak site kurallarına da aykırı.

Ayrıca da şahsi olarak özelden itinayla bilgi verdiğim birinin bunu hiç umursamamasına da üzüldüm.

Ben de insanların iç dünyasında yaşadığı duygusal fırtınayı hiç yaşamamış gibi davranmanıza üzüldüm. Tekrardan soruyor olmam sizin görüşünüze değer vermediğimi değil kendi iç dünyamdaki duygusal yoğunluğu gösterir. Neyse daha da bir şey demiyorum. Rabbim sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Yönetici iseniz tüm konularımı silmenizi rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…